Repair Café Overbetuwe. (foto: Peter van Kempen)
Repair Café Overbetuwe. (foto: Peter van Kempen)

Repair Café in de Overbetuwe

OVERBETUWE - Op donderdag 26 september is er weer gelegenheid om in Elst defecte spulletjes te laten repareren bij het Repair Café. In Zetten op maandag 7 oktober en in Randwijk op vrijdag 4 oktober.

"Bent u na de vakantie lekker de zolder of schuur aan het opruimen en komt u nog spulletjes tegen die defect zijn maar te goed om weg te gooien? En misschien nog geschikt zijn voor een tweede ronde, kom er dan mee naar het repair café. Onder het motto: Weggooien? Mooi niet. Waardeer uw spullen."

De vrijwilligers repareren diverse soorten elektrische huishoudelijke artikelen, elektrisch gereedschap, audioapparatuur, verlichting en doen ook kleine kledingreparaties (Elst). Televisies en witgoed vallen buiten het bereik van dit Repair Café." Ook voor vragen op het gebied van uw laptop of tablet kunt u in Elst terecht, bijvoorbeeld hoe om te gaan met de tablet, de printer of een app."

Het Repair Café in Elst is op donderdag 26 september van 13.00-16.00 uur in de Kringloopwinkel 2Switch aan de Aamsestraat 42 (boven). In Zetten zit Repair Café in de jongerensoos UniqZ in de Schweitzerpark 2 op maandag 7 oktober van 13.30-16.00 uur. In Randwijk staan de vrijwilligers klaar op vrijdag 4 oktober van 19.00-21.00 uur in het cultureel centrum Randwijks Hof aan de Bredeweg 8a. Voor meer info: www.fortewelzijn.nl; 085 0406066.