Pubmeal en pubquiz in café bij Tante

ELST - Voor iedereen die op zoek is naar een unieke combinatie van ongedwongen sfeer, lekker eten en drinken met een avondje vermaak… Stop met zoeken en kom op zondag 22 september naar café bij Tante te Elst om te genieten van een heerlijke pubmeal en uitdagende pubquiz.

Het eten wordt verzorgd door Indische cateraar Salas waarbij er keuze is tussen vegetarisch en niet-vegetarisch. De pubquiz bestaat uit acht gevarieerde rondes van tien vragen met een mix van actueel, muziek, foto's, wetenschap, film et cetera.

Café bij Tante heeft een naam hoog te houden op het gebied van speciaal bier dus ook hier is genoeg keuze in. De pubmeal wordt vanaf 17.30 uur geserveerd à 12,50 euro, de quiz start om 19.00 uur en zal rond 22.30 uur klaar zijn. Alleen eten of alleen meedoen met de quiz is ook mogelijk. Als je kiest voor de combinatie dan quiz je gratis mee, doe je alleen de quiz dan betaal je hiervoor drie euro. Uiterlijk maandag 16 september aanmelden. Café bij Tante aan de Stationsstraat 5 in Elst is die dag vanaf 17.00 uur geopend.