Van 12 tot en met 18 september

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS MAAGD. Maagd doet niets liever dan werken. Dan heeft de maagd het gevoel dat hij nuttig is. Maagd is heel handig, ambachtelijk en kan goed overweg met klein priegelwerk. Daarnaast werkt hij altijd heel methodisch en heeft alles, gereedschap bijvoorbeeld, goed geordend. Ze helpen mensen graag en zijn vaak te vinden in verzorgende en medische beroepen.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Voor het weekend werk jij je echt uit de naad. Maar al gauw blijkt dat jij teveel hooi op je vork genomen hebt. Daardoor verlies je ook het overzicht en ontstaan er gemakkelijk chaotische taferelen. In het weekend is het dan ook belangrijk dat jij tot rust komt en de batterij weer oplaadt.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Vrijdag is een uitstekende dag om te gaan stappen. Of om bij vrienden gezellig op bezoek te gaan. Er valt een hoop bij te praten! In het weekend staat vriendschap ook al op de eerste plaats. Maar het liefste één op één. Volgende week woensdag lacht het geluk je toe. Dat kan materieel voordeel geven.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Vrijdag is een goede dag om te gaan shoppen. Dat kan in de stad zijn maar ook op internet. In het weekend ben jij heel bruisend bezig. Je hebt geweldig ideeën die jouw toekomst kunnen veranderen. Op of rond volgende week dinsdag lukt het je niet om deze plannen helder aan anderen uit te leggen.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Vrijdag is een drukke dag. Maar je bent er met je hoofd niet helemaal bij. Daardoor kunnen zaken in de soep lopen. De volle maan op zaterdag maakt je onrustig. Maandag loop je een beetje vast met bepaalde zaken, maar vanaf dinsdag komt alles gelukkig weer in een stroomversnelling. Jij kunt weer vooruit.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Vlak voor het komende weekend voel jij je super sterk. En daardoor heb jij het idee dat je almachtig bent en alles, ook voor anderen, kunt beslissen. Maar tijdens het weekend kom je erachter dat dit helemaal niet het geval is. Je komt in allerlei groepsprocessen terecht waarbij jij niet de baas bent!

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Vlak voor het weekend vind jij het heerlijk om met anderen samen te werken. Daarbij kunnen vriendschappelijke banden ontstaan. In het weekend ben je vooral bezig me het plannen van je eigen toekomst. Je hebt behoefte aan verandering! Dinsdag lukt het je niet die verandering door te voeren.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Vrijdag is een uitstekende dag voor een korte trip. Bijvoorbeeld om een kennis te bezoeken. Vanaf zaterdag lopen de planeten Venus en Mercurius in jouw sterrenbeeld. Dat betekent dat jij de komende tijd veel energie steekt in de ander. Volgende week woensdag heb jij een geweldig idee.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Op donderdag gaat er van alles mis. Jij schat van alles, maar vooral je eigen kunnen, verkeerd in. Vrijdag neem je het roer echter weer stevig in handen en kunnen anderen jou slechts volgen. In het weekend voel je dat alle energie je eventjes ontbreekt. Neem de tijd om uit te rusten en te ontspannen.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
De dag voor het weekend blaas jij weer eens te hoog van de toren. Dat varkentje dat je even ging wassen, bleek toch iets teveel voor jou. Zondag staat in het teken van gezellige bijeenkomsten met bekenden. Volgende week woensdag ben je erg vriendelijk en joviaal tegen degene die je mag.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Gedurende het komende weekend worden er helaas oude koeien uit de sloot gehaald. Helaas, in jouw ogen, want je omzeilt deze kwesties het liefste. Gedurende de afgelopen tijd heb je vaak te kampen gehad met vertraging, maar vanaf woensdag 18 september is dat gelukkig voorbij.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Gedurende het komende weekend ben jij uitgenodigd voor diverse samenkomsten. Aan de ene kant heb je daar zin in, maar je ontmoet nu bepaalde mensen het liefste één op één. Volgende week dinsdag lukt het je amper om bepaalde denkbeelden van jezelf helder aan anderen uit te leggen.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Vlak voor het weekend heb jij het razend druk. Maar eigenlijk is het je allemaal teveel. Dat heeft vooral te maken met de overdaad aan indrukken die je moet verwerken. Zaterdag neem je daarom even 'vrijaf'. Zondag ben je wél in de stemming voor bezoek en woensdag wil je graag uit met de ander.