Feest bij de speel-o-theek in Zetten

ZETTEN - "Het is niet te geloven maar we bestaan in september echt al 37 jaar en dat willen we graag met jullie vieren!", aldus laten de woordvoerders van de speel-o-theek in Zetten weten.

"We trakteren daarom met een mooie korting op een jaarabonnement. De hele maand september kun je voor maar twintig euro lid worden en een jaar lang speelgoed bij ons lenen. Ben je al lid van de speel-o-theek dan ligt er een volle stempelkaart voor je klaar in de speel-o-theek waarmee je een extra stuk speelgoed mag lenen, en je mag natuurlijk zo vaak komen als je wilt in deze feestmaand.

We willen iedereen op woensdag 18 september tijdens de uitleen (van 15.00 tot 16.30 uur) uitnodigen om mee te spelen op ons verkeersplein, buiten naast de bieb. Dit is voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar. Eindelijk de kans om alle voertuigen van de speel-o-theek eens uit te testen, maar je kunt natuurlijk ook je eigen favoriete fiets of step meenemen.

Ook zal er een officieel momentje zijn waarbij de speel-o-theek door Univé een mooi geldbedrag krijgt uitgereikt om weer allerlei nieuwe materialen van te kunnen kopen voor de kinderen. We zijn Univé daar dan ook erg dankbaar voor en kijken uit naar hun komst op 18 september om 16.30 uur. Jullie komen toch ook? Onze openingstijden zijn: woensdagmiddag van 15.00 tot 16.30 uur en vrijdagavond van 18.30 tot 19.30 uur. Of kijk op www.speelotheekzetten.nl."