OOK-ontmoetingsmiddag met Martin Los

ELST (GLD) - OOK Ouders van overleden Kind(eren) is een vereniging en draait op een grote groep geweldige vrijwilligers. Allemaal lotgenoten die weten hoe belangrijk het is om naar je verhaal te luisteren en ervaringen uit te wisselen en met wie je op persoonlijke basis gesprekken kunt voeren.

Een lotgenoot heeft vaak maar een half woord nodig om jouw gevoelens te herkennen en te begrijpen. We leren van elkaar, zijn er voor elkaar, we bieden 'troost', herkenning en perspectief. OOK is een algemene vereniging zonder religieuze of levensbeschouwelijke grondslag.

Op 19 oktober is er een ontmoetingsmiddag met Martin Los in Elst (Gld). Martin komt vertellen over zijn boek ‘Rouw op mijn dak’ en zal na de pauze met lotgenoten in gesprek gaan. Inloop vanaf 13.30 uur. Aanvang programma 14.00 uur.

Martin Los is lotgenoot,voormalig gereformeerd predikant, priester gewijd in 1991, nu werkzaam als pastoor, getrouwd en vader van vijf kinderen. Zijn dochter Rosa overleed in 2016 op zevenendertig jarige leeftijd aan longkanker. In 2017 verscheen zijn boek ‘Rouw op mijn dak’ over Rosa, over rouw en over verbinding.

Je bent welkom bij Onder de Toren, Sint Maartenstraat 34 in Elst (GLD), zaal 5 (op loopafstand van het station). De toegang is gratis. Niet-leden, broers en zussen, grootouders, familie en vrienden zijn ook welkom. Graag aanmelden via de website www.oudersoverledenkind.nl of bellen met Bettie Elzenaar 06 40875275.