Zomerconcert KNA 2019 met Blazersbende. (foto: Thomas van Beek)
Zomerconcert KNA 2019 met Blazersbende. (foto: Thomas van Beek)

Kunst na Arbeid speelt

bij het oude postkantoor in Dodewaard

DODEWAARD - In het kader van Muzikale Monumenten worden er in de hele regio Rivierenland in de maand september meerdere concerten en optredens gegeven. Muziekvereniging Kunst na Arbeid uit Dodewaard doet daar ook aan mee.

Op zaterdag 21 september speelt Kunst na Arbeid in de tuin van het oude postkantoor aan de Pluimenburgsestraat in Dodewaard. Het concert begint om 14.00 uur. Voor het publiek staan er stoelen klaar. Kom kijken en luisteren. De toegang is gratis.

Bridgenieuws Klavertje Elf

ZETTEN - De zomer is voorbij en Klavertje Elf heeft haar 46e verenigingsjaar afgesloten en staan weer aan het begin van een geheel nieuw jaar. Het laatste onderdeel van het afgelopen seizoen is traditioneel de zomercompetitie. Deze werd gehouden in de maanden juli en augustus, en aan het eind waren er leuke prijzen te verdienen.

Dit jaar werd er gespeeld in twee groepen A en B. De winnaars waren dit jaar voor de A: Henk van Kleef en voor de B: Anneke Frentz.

(Paren)-Competitie: Met ingang van 4 september gaat weer de echte competitie van start. Evenals vorig seizoen wordt er gespeeld in twee lijnen. Totaal bestaat deze competitie uit 35 speelavonden en er wordt gespeeld in zeven rondes van elk vijf avonden. Promotie- degradatie is na elke ronde mogelijk. Dit blijft altijd een spannende factor en dat maakt het bridgen zo leuk.

Cursus voor beginners

Het is de bedoeling dat bij voldoende interesse op woensdag 2 oktober gestart wordt met een nieuwe cursus. Twaalf woensdagmiddagen van 13.30-16.00 uur in De Wanmolen in Zetten. Voor meer informatie en aanmelden: Jeanet Huijser 06 40997743, bridgedocent Nederlandse Bridgebond of www.bridgesocieteitoverbetuwe.nl

"Wilt u meer weten over Klavertje Elf? Direct lid worden? Bridgeles? Neem daarover contact op met onze clubcoördinator Jeanet Huijser, 06 40997743.U kunt ook een e-mail zenden aan bc.klavertje11@outlook.com. Op de clubsite kunt u alle informatie vinden: www.nbbclubsite.nl/club/7013."