Culturele wandeltocht van vijf kilometer

Nacht van de Ommetjes - Oosterhout

OOSTERHOUT - Op zaterdag 5 oktober vindt de Nacht van de Ommetjes plaats. Dit initiatief, gestart door de nachtburgemeester van Nijmegen, heeft als doelen: verbinden, gezelligheid en meer bekendheid creëren voor de ommetjes.

Verschillende wijken in Nijmegen doen mee en ook in Oosterhout wordt er dit jaar een ommetje georganiseerd. Dit jaar staan de ommetjes in het teken van 75 jaar vrijheid. Het programma voor Oosterhout ziet er als volgt uit: Klif: korte film over de bevrijding, Perenlaantje: mystery guest, oversteek: bijdrage Sunset March, Kerk oud Oosterhout: lezing 75 jaar vrijheid, café Merkus: afsluitende borrel.

Een ieder is uitgenodigd om deel te nemen. De inloop is vanaf 19.30 uur, het programma start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur. De start is zaterdag 5 oktober bij dDe Klif! De route is niet geschikt voor mindervaliden. Alternatief is het ommetje op rolletjes. Tip: trek goed schoeisel aan en neem een zaklamp mee. Deelname is gratis (muntgeld kan handig zijn), maar op eigen risico.
Consumpties zijn voor eigen rekening. Meer informatie staat op www.nachtvandeommetjes.nl. Contact mogelijk via Wouter Witjes, wwitjes@hotmail.com en/of Daan Moerkerk, ajcmmoerkerk@gmail.com.