Informatiebijeenkomsten door WatBeters

BETUWE - WatBeters 'verovert' Overbetuwe. Inmiddels zijn er twee lokale energiecoöperaties opgericht: WatBeters voor Heteren, Driel en Randwijk(HDR) en WatBeters voor Elst, Oosterhout en Valburg (EOV).

WatBeters HDR -opgericht in 2017- heeft inmiddels twee lopende postcoderoosprojecten, samen goed voor meer dan vijfhonderd zonnepanelen. WatBeters EOV is dit jaar opgericht en is volop bezig met haar eerste zonnepanelenproject.

"Wil jij meer weten over onze coöperaties en de lopende projecten, kom dan naar een van onze informatieavonden. WatBeters vertelt over de campagne, het lokale bestuur stelt zich voor en de installateur van de zonnepanelen vertelt meer over de panelen en de installatie."


Op 26 september is Dimitri Horsthuis, wethouder Overbetuwe aanwezig om te vertellen waarom de gemeente Overbetuwe WatBeters een warm hart toedraagt.

Elst Oosterhout en Valburg

Woon je in postcode 6661, 6662 6675, 6676, 6677 of 6678, kom dan naar de informatiebijeenkomst op 26 september om 20.30uur op een nader te bepalen locatie. Aanmelden kan via info@watbeters.nl.

Heteren, Driel en Randwijk

Woon je in postcode 6665, 6666 of 6668, kom dan naar de informatiebijeenkomst op 3 oktober om 20.30 uur naar grandcafé-zalen De Bongerd, Flessestraat 54 in Heteren. Aanmelden kan via info@watbeters.nl.

Stimulerend maatje gezocht

OCHTEN - Voor een Birmeese vrouw uit Ochten komen we graag in contact met iemand die haar wil leren fietsen op een driewieler en te stimuleren om uit huis te gaan. Ze spreekt geen Nederlands en is hier ook niet leerbaar in.

"Kan jij goed met handen en voeten praten? Ben je iemand die een ander kan enthousiasmeren en stimuleren? Neem dan contact op met Annelieke Steenbergen van Welzijn Rivierstroom op telefoonnummer 06 47321364."