Kip met kuikens. (foto: Zorgboerderij Hoog-Broek)
Kip met kuikens. (foto: Zorgboerderij Hoog-Broek) St. Zorgboerderij Hoog-Broek

Nieuwe ontwikkelingen

op Zorgboerderij Hoog-Broek

LIENDEN - Hoog-Broek heeft de expertise voor diverse soorten groenonderhoud zoals onderhoud van uw tuin, werkzaamheden in (boom)kwekerijen. Dit kan voor zowel particulier als voor bedrijfsgroen. Onder de naam 'Groene Zorg, uw tuin onze zorg' is dit nieuwe initiatief van zorgboerderij Hoog-Broek werkzaam.

"Het leuke van Hoog-Broek, als uw partner in het groen, is dat u niet alleen een mooie tuin of kwekerij krijgt, tevens krijgen een aantal prachtige mensen een welkome kans in de samenleving. Nieuwsgierig naar deze nieuwe mogelijkheden en naar de zorgboerderij? Op zaterdag 7 september bent u welkom op onze open dag. Tussen 10.00 en 16.00 uur kunt u rondkijken op de boerderij, meedoen met verschillende activiteiten en informatie over de zorg krijgen."

Jasper de Ruiter, natuurillustrator exposeert met (aquarel)tekeningen. Men kan meedoen met jenga XXL, Saskia Rekké geeft workshops ukelele en er is een demonstratie woodcarving. "De culinaire hapjes worden verzorgd door Pauline Cuisine en om 12.30 uur wordt er een Open Tafel verzorgd door onze gasten (aanmelden hiervoor is verplicht en kost exclusief drankjes 7,50 euro). 'Groene Zorg' laat zich zien door middel van een wedstrijd; Wie knipt zo veel mogelijk stukjes hout in 30 seconden?"

Hoog-Broek biedt dagactiviteiten en dagbehandeling voor mensen (jong en oud) met een zorgvraag, waaronder mensen met dementie, NAH en mensen met een psychiatrische achtergrond.

Hoog-Broek is gevestigd aan de Burg. Houtkoperweg 6 in Lienden. Meer informatie te verkrijgen bij Ton en Annemieke de Kock, 0488 483208, info@hoogbroek.nl of op www.hoogbroek.nl.