Wandel sportief mee in Hemmen

Wandel sportief mee in Hemmen

HEMMEN - Wilt u ook meer bewegen en zo mogelijk conditie opbouwen?

Wandelgroep Hemmen geeft trainingen Sportief Wandelen waarbij het hele lichaam aan het werk gezet wordt. De positieve effecten van bewegen werken nog sterker in de buitenlucht en is goed voor lichaam en geest. Er zijn momenteel vier actieve groepen op verschillende niveaus. De groepen op dinsdag- en woensdagochtend zijn gemiddeld belastbaar, op woensdagavond en vrijdagochtend wordt er meer op tempo getraind.

Wij nodigen u in de eerste week van september van harte uit tot het volgen van een vrijblijvende introductieles. In deze les zullen we de eerste beginselen (techniek, loophouding et cetera) van het Sportief Wandelen behandelen, maakt u kennis met de huidige groep en krijgt u een indruk van wat we tijdens een training doen. Een training duurt ongeveer een uur en na afloop schenken we een kop thee of koffie. De groepen op dinsdag- en woensdagochtend doen dat gezellig in de kasteeltuin van Hemmen waar we het tuinhuis mogen gebruiken. De kosten bedragen 7.00 euro, aanmelden is gewenst.

Op onze website www.wandelgroephemmen.nl vindt u meer info.Voor opgave kunt u bellen met Yvonne Onck, 0488 454729 of mailen naar wandelgroephemmen@hotmail.com.