Afbeelding
Foto:

Overname-ontmoeting Tumulus

in protestantse kerk Huissen

HUISSEN - Op 1 augustus hebben Joke van der Krans en Jalb Schut Tumulus uitvaartbegeleiding in Huissen overgedragen aan gecertificeerd uitvaartondernemer Cunera Schaapveld. Deze overdracht wordt gevierd op donderdag 5 september in de kerk van de Protestantse Gemeente Huissen (Raadhuisplein 35, Huissen; inloop vanaf 19.30 uur).

"Wij nodigen u van harte uit voor een afscheid en een nieuwe kennismaking op deze overdrachtsavond. De avond zal een feestelijke als ook betekenisvolle invulling hebben. Na de inloop met koffie en thee om 19.30 uur, zal de Vlaamse klinisch psycholoog Manu Keirse een lezing geven over omgaan met verlies en verdriet. Na afloop zullen wij het glas met u heffen op de toekomst van Tumulus! Ook als u alleen geïnteresseerd bent in de lezing, bent u van harte welkom. De toegang is vrij en vooraf reserveren is niet nodig."

Manu Keirse

Manu Keirse wordt gezien als dé specialist in Nederland en België als het om rouwverwerking en de laatste levensfase gaat. Rouwverwerking? Nee, na al zijn onderzoeken en gesprekken met nabestaanden, gelooft Manu daar niet meer in. Volgens hem kun je verlies hoogstens 'overleven'. En ook is zijn boodschap: loop er niet van weg; niet van je eigen verdriet en niet van het verdriet van een ander!

In een boeiend en warm betoog, waarbij hij zijn gedachten met veel voorbeelden illustreert, zal Manu ons op deze avond de houvast van een aantal essentiële levenslessen bij rouwen aanreiken.

Tot dan! Joke, Jalb en Cunera.