van 29 augustus tot en met 4 september

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS MAAGD. Dit is het teken van dienstbaarheid. De maagd staat dan ook altijd klaar om de ander te helpen. Het liefste door voor die ander klusjes op te knappen. Ze hebben het liefst een vast omlijnd doel. Ze zijn zeer kritisch en hebben een goed oog voor details. Als er dan ook ergens iets niet klopt, dan trekt de maagd aan de bel. Ze houden van een gezonde levensstijl.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Vlak voor het weekend lopen de emoties hoog op. Maar dat ben jij ook zo weer vergeten. Het weekend verloopt dan ook rustig. Op maandag gaat de ram op zijn strepen staan. Ze hebben een doel voor ogen en dat moet en zal doorgezet worden. Dinsdag zijn ze beter aanspreekbaar.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Aanstaand weekend is de stier vooral uit op zekerheden. Die probeert hij te bereiken door vaste afspraken te maken. Op maandag laat het geluk de stier even in de steek. Daar kan hij flink chagrijnig van worden. Woensdag is een dag vol onzekerheden en daar baalt de stier ook al enorm van.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Vanaf donderdag loopt jouw planeet Mercurius in het teken maagd. Dat betekent dat je de komende tijd vooral aan noeste arbeid besteedt. Dat is zeer zeker volgende week dinsdag en woensdag te merken. Aanstaande zondag stap je over een verschil van mening heen vanwege de vriendschap.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
De nieuwe maan op vrijdag is het startsein voor een aantal nieuwe ontwikkelingen in jouw leven. Je begint eraan met veel enthousiasme en je hebt op veel fronten de wind mee. In het weekend krijg je te maken met jaloezie, maar daar kun jij boven staan. Daarna maak je allerlei grootse plannen.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Op donderdag dreig je betrokken te raken bij een machtsstrijd. Trek niet te hard van leer. De soep wordt niet zo heet gegeten als hij opgediend wordt. Op vrijdag schik jij je naar de doelen van de groep waartoe jij behoort. Na het weekend wachten er uitdagingen die je samen met anderen aangaat.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Jouw planeet Mercurius gaat vanaf donderdag in je eigen sterrenbeeld lopen. Dat betekent dat je het leven naar je eigen hand kunt zetten. Op zondag negeer je keiharde kritiek en richt jij je vooral op samenwerking. Die komt, mede door jouw enthousiasme, na het weekend goed van de grond.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Vrijdag is een goede dag om gezellig uit eten te gaan. Op zondag heb je een verplicht nummer op sociaal vlak, maar dat voelt voor jou geenszins als beknellend. Rond dinsdag 3 september ben jij op zoek naar de juiste richting voor jouw leven. Je wordt daarbij verscheurd door hevige twijfels.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Op donderdag wil iemand jou domineren. Dat laat jij echter niet gebeuren. Tijdens het weekend ontstaat er een pittige discussie. Ga die niet uit de weg. Op maandag ben jij heel initiatiefrijk. De plannen die jij hebt slaan ook in je directe omgeving goed aan. Samenwerken is een prima optie!

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Je bent de komende tijd nogal humeurig. Zo ben je op donderdag heel tevreden met hoe je leven verloopt. Maar op zaterdag slaat dat positieve gevoel om naar chagrijn. Volgende week maandag maak je een inschattingsfout. Daardoor krijg je niet wat je zou wensen. Ook jij hebt wel eens pech.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Op vrijdag kijk je met plezier terug naar wat je de afgelopen tijd bereikt hebt. De mensen in jouw directe omgeving zijn daar ook enthousiast over en spreken hun waardering uit. Op zondag laat je de ander merken dat jij deze relatie heel belangrijk vindt. Ondanks de kritiek die je ook hebt.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Vlak voor het weekend zit jij erg lekker in je vel. Je omringt je met vrienden waarmee je op dezelfde golflengte zit en daar geniet je van! Ook in het weekend ben jij sociaal erg actief. Je vindt het leuk om mensen van diverse pluimage te ontmoeten. Volgende week dinsdag heb je allerlei vervelende twijfels.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Donderdag ben je heel optimistisch en vrolijk. Maar op zaterdag zit je minder goed in je vel. Je vraagt je van alles af en je trekt ook veel van je eerdere beslissingen in twijfel. Rond volgende week dinsdag wordt dat alleen maar erger. En dat terwijl je innerlijk in principe voelt dat je wel op de goede weg zit.