Schrijfworkshop bij Herberg De Aandacht

HETEREN - Zondag 8 september: Schrijfworkshop 'Brief aan het kind in jou' Wat zou je graag willen schrijven aan het kind in jou?

Marike Spee geeft hierover een schrijfworkshop, die jou als volwassene in contact brengt met het kind dat je ooit was en dat nog steeds in je zit. Je hoeft geen talentvolle schrijver te zijn. De workshop duurt van 10.00 tot ongeveer 16.00 uur. Begeleiding: Marike Spee, schrijver en docent bij NT2. Kosten 35 euro inclusief lunch, koffie en thee.

Opgave bij Herbergdeaandacht@gmail.com of Corina Vos 06 33331746.

Yoga op donderdagochtend

KESTEREN - Yoga is een combinatie van eenvoudige fysieke oefeningen met een bewust gebruik van de ademhaling & ontspanningstechnieken.

De ontspanningstechnieken geven een diepere ontspanning van het lichaam en brengt mentale rust. Het geeft je fysieke kracht, lenigheid en ontspanning.

De cursus bestaat uit vijftien lessen van een uur per week. De lessen worden gegeven door yogadocente Jantine Heijstee. De lessen worden gegeven op donderdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur in het Kruisgebouw, Torenstraat 3 in Kesteren. De cursus start op donderdag 5 september. Meenemen: grote handdoek en dekentje. Aantrekken: makkelijk zittende kleding. Informatie en opgave voor 2 september bij: Jantine Heijstee jantineheijstee@gmail.com of 06 45254040.