Afbeelding
Foto:

Altijd éérst

om het dansplezier bij Wijgers

DRIEL - NVD dansschool DansCentrum Wijgers te Driel, kijkt terug op een mooie eerste helft van 2019.

Voor het vierde jaar op rij heeft deze social-dans georiënteerde dansschool aan het Sosabowskiplein 2 opnieuw een Nederlands kampioen 2019 en ook diverse top 3-finalisten 'stijldansen' mogen afleveren in de diverse wedstrijdklassen en nationale wedstrijden.

Petra Wijgers: gezellig social stijldansen of La Blast®(en) …dus gewoon voor je hobby, plezier of je wekelijkse portie beweging staat altijd nummer één in deze dansschool. Maar natuurlijk zijn we er ook trots op om wedstrijddansparen naar een hoger niveau te brengen.

2019 belooft nog méér een mooi jaar te worden met onder andere het swingende televisieprogramma 'Dancing With the Stars' vanaf. September. Bekende Nederlanders zullen samen met prof-dansers 'live' de dansvloer betreden in een zinderende strijd om de danstitel. DansCentrum Wijgers is als gecertificeerd LaBlast® - Fitness Powered By Dance Locatie nauw betrokken bij Louis van Amstel uit Amerika, die in de vakjury zit van deze sprankelende televisieshow. Kijk jij ook?!

Dit danscentrum in het groene hart van de Overbetuwe staat regionaal en ver daarbuiten bekend als een gezellige professionele dansschool zonder al te veel kouwe drukte. Gewoon leuke en goede danslessen met véél dansplezier en in niet al te grote groepen. Mensen van alle leeftijden vinden elkaar hier wekelijks voor de leukste les: …dansles. En daarnaast ook met regelmaat tijdens de gezellige 'open voor iedereen' vrije dansavonden op zaterdagavond.
Danscentrum Wijgers start in september weer met het nieuwe lesseizoen zie www.dc-wijgers.nl.

Danscentrum Wijgers, Sosabowskiplein 2, 06 49406381.