Afbeelding
Foto:

Zomermarkt

op camping De Vijverhof

OMMEREN – Op camping De Vijverhof aan de Ommerenveldseweg 51 in Ommeren is zaterdag 20 juli van14.30 tot 19.00 uur een zomermarkt.

De opbrengst van deze markt is bestemd voor stichting Stephanos, die hulp en scholing biedt aan weeskinderen in Malawi. Op deze markt vindt men onder andere kinderkleding, speelgoed, sieraden en cadeauartikelen. Er is een stand van Tupperware, Jemako, Aloë Vera, Capasbed en vele andere.

Ook zijn er diverse mensen bezig geweest met het maken van knuffels en speelgoed. Bij de blinde pool maakt de bezoeker kans op twee prachtige geborduurde schilderijen voor de kinderkamer. Ook is er een unieke, zelfgemaakte, grote kinderspeeltipi geschonken die te winnen is bij een verloting.

Natuurlijk wordt er ook aan de inwendige mens gedacht: puddingbroodjes, oliebollen, noten, biologische appelsap, chocolade en ijsjes zijn verkrijgbaar. Vanaf 17.00 uur kan men frietjes en snacks eten.

Voor de kinderen is er een grabbelton en ze kunnen heerlijk spelen in de speeltuin van camping De Vijverhof. Meer informatie staat op https://www.facebook.com en https://www.instagram.com/explore/locations/868723773145923/camping-de-vijverhof.