Clubkampioen EPC 2019. (foto: Ruby Stoffels)
Clubkampioen EPC 2019. (foto: Ruby Stoffels) Ruby Stoffels

Clubkampioenen Elster Ponyclub bekend

ELST - Op zondag 30 juni heeft de Elster Ponyclub hun wedstrijdenseizoen voor 2018-2019 afgesloten. Dit ging gepaard met een geweldig eindfeest.

Kinderen mochten genieten van diskjockey Stan Roelofs, die de gehele middag een fraai stukje muziek verzorgde. Ook mochten de kinderen inschrijven voor een stukje karaoke. Helaas moesten wij toch concluderen dat de kinderen vaak beter kunnen ponyrijden dan een deuntje zingen. Maar een ieder heeft geweldig genoten van een geweldige discomiddag. Iedereen die binnen kwam, moest via een aparte ingang naar binnen, de zogeheten nachtmerriestal. Deze stal was om getoverd tot een waar klein spookhuis, er werd gegild en gelachen om de twee bestuursleden die dit spookhuis moesten beheren en dan ook de rondleiding verzorgde. Aan het einde van de dag verzamelde de ouders en verzorgers zich om te horen wie dan eindelijk de clubkampioenen waren geworden. Instructeurs rekten de prijzen uit, want ten slotte door hun deskundige lessen zijn de ruiters toch zover gekomen. De volgende clubkampioen mochten de wisselbeker in ontvangst nemen.

Groep 1: Brechje Tannhauser, Groep 2: Angelina Peters, Groep 3: Aviva Heerkens, Groep 4: Amber van Workum, Groep 5: Linda Peters, Groep 6: Kaina Peters, B-klasse, Isabel Strik en ten slotte in de L-klasse Ingrid Wortel

In oktober begint het nieuwe wedstrijden seizoenen en wordt er weer gestreden om de eer om zich clubkampioen te mogen noemen. Voorlopig even een kleine vakantie pauze, maar de lessen gaan gewoon door.