Van 4 tot en met 10 juli

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS KREEFT. De gevoelige punten bij de kreeft is het spijsverteringstelsel en met name de maag. Ze kunnen de neiging hebben om vocht vast te houden, wat in het ergste geval leidt tot oedeem. Gewichtstoename, zeker na een zwangerschap, is niet raar. Daarbij komt dat ze samen eten heel gezellig vinden en gemakkelijk nog een keertje opscheppen.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Op donderdag 4 juli kom je erachter dat je teveel hooi op je vork genomen hebt. Gelukkig staan op vrijdag de hulptroepen klaar om je te ondersteunen. Aanstaande zondag doe je er beter aan om helemaal niets te ondernemen. Begin maandag de week met goed overleg. Dat is het halve werk.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Aanstaande vrijdag is het goed om weer eens lekker uit te gaan. Al pik je maar samen een terrasje. Zondag brengt gezelligheid en bezoek. Er wordt over van alles en nog wat gepraat en de sfeer is zeer ontspannen. Volgende week maandag krijg je de kans om een strategische samenwerking aan te gaan.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Aanstaande donderdag zijn verstanden gevoel in perfecte harmonie. Dan is het dan ook een goed moment om belangrijke beslissingen te nemen. Op maandag gaat jouw planeet Mercurius (schijnbaar) achteruit lopen. Daardoor kunnen oude kwesties weer helemaal actueel worden.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Als je nog het een en ander voor elkaar wil krijgen, dan heb je daarvoor tot en met aanstaand weekend. Zo lang staan de planeten goed om flinke vooruitgang te boeken. Na het weekend is het om jou heen een en al kommer en kwel. En dat heeft grote invloed op hoe jij je voelt.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
De nadruk deze week ligt op de dagen na het weekend. Op maandag voel jij je onoverwinnelijk, maar ben je dat juist niet. Op dinsdag word je geconfronteerd met je tekortkomingen. Op woensdag krijg je de kans om samenwerking aan te gaan die voor beide partijen lucratief zal uitpakken.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Aanstaande donderdag is jouw kijk op zaken zo helder, dat je in staat bent een richtingaanwijzer voor anderen te zijn. Op zondag geniet jij met volle teugen van het goed gezelschap. Vanaf maandag gaat jouw planeet Mercurius (schijnbaar) achteruit lopen. Dat brengt achterstallig werk in beeld.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Op vrijdag staan de planeten goed om werk te maken van je relatie. Of om te daten natuurlijk. Zondag is het bij jou thuis goed toeven. Iedereen vermaakt zich prima! Volgende week maandag kun jij je aansluiten bij een groep mensen wiens gezamenlijke belangen lijken op die van jou. Doen!

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Op donderdag zit je met een moreeldilemma. In je eentje kom je hier niet uit. Praat erover op vrijdag met een goede vriendin. Zij reikt jou een oplossing aan. Op zondag dient iemand zich aan die door eigen schuld in de problemen is geraakt. Jij helpt hem door de mogelijkheden op een rijtje te zetten.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
We kennen jou als een opschepper en een branieschopper. Maar deze week overspeel jij je hand. Rond donderdag vertil jij je aan ene grote klus. Gelukkig heeft je directe omgeving hier begrip voor. Volgende week maandag blaas jij je ego wel heel erg op. En dat terwijl dat onnodig is.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Na een ontspannen weekend met veel ruimte voor de familie & clan ga je een werkweek tegemoet die een zware wissel op je zal trekken. Rond dinsdag wordt er ontstellen veel van jouw inzet en verantwoordelijkheidsgevoel gevraagd. Jij hebt het idee dat emoties niet welkom zijn.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Na een ontspannen weekend moet jij volgende week een goed evenwicht vinden tussen eigenbelangen groepsbelang. Op maandag neig je naar vooral groepsbelangen. Op dinsdag zie je vooral je eigen belang. Maar op woensdag vind je een compromis en gaan ze hand in hand.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Aanstaande donderdag ben jij keihard aan het werk. Je merkt wel dat jou dit veel kruim vergt. Probeer op vrijdag een beetje bij te komen. Op zondag word je geconfronteerd met roep om hulp. Maar eigenlijk zit je dan zelf niet lekker in je vel. Stuur erop aan dat de ander vooral zichzelf helpt.