Buitenmens

zoekt buitenmens

OCHTEN - Een 60-er uit Ochten zoekt een maatje samen naar buiten te gaan. Meneer is een echt buitenmens en gek op dieren, ook graag in de tuin bezig, wil mee op een duofiets of samen een stukje wandelen.

"Ben jij ook een buitenmens en lijkt het je leuk om maatje te worden? Neem dan contact op met Annelieke Steenbergen via anneliekesteenbergen@welzijnrivierstroom.nl of bel 06 47321364."

Activiteiten

De Loohof

Woensdag 3 juli: 10.00 uur koffiedrinken, 14.00 uur sjoelen met Els en Zeinab.

Donderdag 4 juli: 10.00 uur bloemschikken met Anneke, 14.00 uur creatief.

Vrijdag 5 juli:: 10.00 uur koersbal met Jack, 19.00 uur kaarten Joker Troef met Nel.

Maandag 8 juli: 10.00 uur koffiedrinken met Chelo, 17.00 uur eten met Christien (inloop vanaf 16.30 uur).

Dinsdag 9 juli: 10.00 uur koffiedrinken met Joke, 13.30 uur kaarten, 14.00 uur:schilderen met Jack.

Samen

je interesses delen?

NEDER-BETUWE - Een oudere dame met een brede interesse zoek een vrijwilliger die graag met haar eens in de week een gesprek wil voeren.

Mevrouw is arts geweest, zeer muzikaal en houdt van detectives kijken. Mevrouw geniet ontzettend van haar tuin, al kan ze niet meer zelf tuinieren. Haar wens is samen met iemand al haar interesses te delen en een fijn gesprek te voeren. "Vind je het leuk om samen met haar in gesprek te gaan? Neem dan contact op met Magda Bakker van Welzijn Rivierstroom op 06 10127438 of mail naar magdabakker@welzijnrivierstroom.nl."

Cursus

Minder Stress

OPHEUSDEN - Veel mensen hebben last van stress. In deze cursus kunt u leren hoe u stress in uw leven kan verminderen met technieken die al veel mensen hebben geholpen.

De cursus is geen therapie, maar u leert wel op een praktische manier psychologische vaardigheden zodat u beter met uw dagelijkse stress uit de voeten kunt en dus minder stress ervaart. U leert stresssituaties te erkennen en er anders mee omgaan, u leert beter te ontspannen en minder stressvolle gedachten te hebben. Deze technieken zijn ontleend aan bewezen effectieve interventies voor de preventie van depressie en angst. Locatie: Biezenwei, Opheusden. Tijd: 18:30-20:30 uur. Periode: 7 november, 14 november, 21 november, 28 november.

Voor deze cursus kunt u zich opgeven door een mail te sturen naar estherseijkens@welzijnrivierstroom.nl Onder vermelding van Cursus Minder Stress, Wilt u bij aanmelding ook uw adresgegevens, telefoonnummer en geboortedatum doorgeven?