Ontmoetingscentrum De Loohof tekent

ZETTEN - Afgelopen maandag 24 juni kreeg De Loohof bezoek van notaris D. Rang in Zetten met de akte van oprichting onder de arm. Deze zou die dag getekend gaan worden door de kartrekkers van het ontmoetingscentrum De Loohof en daarmee werd de vereniging 'Ontmoetingscentrum De Loohof' een feit.

"Een paar weken daarvoor zijn de kartrekkers bij de notaris geweest om te overleggen wat nou het beste zou zijn in ons geval. Omdat wij graag openheid wilden naar onze vrijwilligers en gasten hebben wij ook op advies van de notaris gekozen voor de verenigingsvorm. In dit hele proces is de notaris ons zeer ter wille geweest en daar zijn wij dankbaar voor.

Helaas is een van onze kartrekkers er niet bij door vakantie in het verre Canada. Wij zijn nu een aantal maanden aan de gang en na een moeizame start kunnen we zeggen dat er bij alle activiteiten een ontspannen sfeer heerst. De gasten zijn tevreden en de vrijwilligers hebben het goed naar hun zin. Er wordt al nagedacht over eventuele nieuwe activiteiten ook voor andere doelgroepen. De klus- en vervoersdienst zal weer opgestart worden. Hier hoort u binnenkort meer over. Heeft u misschien ideeën voor nieuwe activiteiten of wilt u vrijwilliger worden in ons centrum? Stuur even een mailtje naar ontmoetenloohof@hotmail.com of loop gewoon even binnen in ons centrum."