Lampionnenoptocht tijdens Shopping Night. (foto: Bij Mammaloe)
Lampionnenoptocht tijdens Shopping Night. (foto: Bij Mammaloe) Bij Mammaloe

Kesteren viert liefde tijdens Shopping Night

KESTEREN - Dit jaar organiseren de Pitpartners, het collectief van ondernemers in Kesteren al weer voor de vijfde keer hun Midwinter Moonlight Shopping Night. Een lustrum vraagt om een speciale editie en dat is dit jaar zeker gelukt.

Omdat de Shopping Night dit jaar op vrijdag 13 december plaats vindt en deze datum in de volksmond als vrijdag de 13e, ongeluksdag dus, bekend staat, besloot men daar een ludieke draai aan te geven. Geen ongeluk, maar geluk. En een dosis liefde.

Kortom: in Kesteren vindt deze winter een heuse bruiloft plaats, met daarin de Hoofdstraat in Kesteren als winters en feestelijk decor en burgemeester Jan Kottelenberg als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS). Uiteraard staat of valt dit waanzinnige idee met een geschikt bruidspaar en die zoektocht is vanaf heden gestart. Een huwelijk zien de Pitpartners niet als een lichtzinnig iets, dus zijn jullie serieus qua trouwplannen? Zoeken jullie een originele trouwlocatie? Niet mensenschuw en worden jullie blij van trouwen in een gesponsorde Tesla, een gratis bruidsfotograaf, bruidsmake-up, witte duiven en nog véél meer leuks?

Meld je dan vanaf nu met een korte toelichting aan via jaikwil@pitpartners.nl en misschien ben jij wel de gelukkige op vrijdag de 13e!