Bloedprikken. (foto: Masha Bakker)
Bloedprikken. (foto: Masha Bakker)

Afwijkende openingstijden prikposten in zomerperiode

OVERBETUWE - Tijdens de zomerperiode van zaterdag 6 juli - zaterdag 17 augustus heeft een aantal prikposten in de gemeente Overbetuwe afwijkende openingstijden.

In de gemeente Overbetuwe geldt dat voor Gezondheidscentrum De Zwaluw en De Vloedschuur Heteren. De openingstijden van de andere prikposten in deze gemeenten zijn niet gewijzigd. "Als u vragen heeft over de openingstijden tijdens de zomerperiode, kunt u contact opnemen met ZekerWeten via 088 0055100 of info@zekerweten.nl. Of kijk voor actuele openingstijden op https://www.zekerweten.nl/locaties/.

Hoe je kansarme kinderen in Mexico nieuwe schoenen kunt bezorgen...

DRIEL - Als het goed is, loopt het dorp Driel volgende week mee met de Avondvierdaagse!

Wereld Dorpen voor Kinderen geeft deelnemers dit jaar de kans geld in te zamelen voor kansarme kinderen in Mexico. Met de campagne Stappen die tellen geeft de stichting per elke opgehaalde tien euro een paar schoenen aan een kind in een van de dorpen in Mexico, waar ze actief is. 'Zo heeft de campagne impact op de levenskwaliteit van een kind,' aldus Wereld Dorpen voor Kinderen. De stichting hoopt 25.000 euro op te halen en zo 2.500 kansarme kinderen van nieuwe schoenen te kunnen voorzien. "We willen graag dat deze sponsorloop onder zoveel mogelijk kinderen en ouders onder de aandacht wordt gebracht. Je kan namelijk heel makkelijk meedoen door je in te schrijven voor de lokale avondvierdaagse, vervolgens het actiepakket te downloaden en zoveel mogelijk sponsors te vinden, de avondvierdaagse uit te lopen en het geld in te zamelen. Het uitgebreide actiepakket voor de campagne 'Stappen Die Tellen' van Wereld Dorpen voor Kinderen downloaden kan op www.werelddorpenvoorkinderen.nl/stappen-die-tellen", aldus ChloƩ de Moor.