De Kids Day was leuk voor kinderen en ouders. (foto: Rotaryclub Midden Betuwe Valburg)
De Kids Day was leuk voor kinderen en ouders. (foto: Rotaryclub Midden Betuwe Valburg) Rotaryclub Midden Betuwe Valburg

Rotary Kids Day trekt honderden bezoekers

ZETTEN - De Rotary Kids Day, die afgelopen zaterdagmiddag 22 juni op het HPC-terrein in Zetten plaatsvond, werd door vele honderden kinderen en ouders bezocht.

Door de inzet van een verkeersregelaar werd de grote stroom bezoekers in goede banen geleid. Daarmee was dit gratis toegankelijke kinderevenement, georganiseerd door Rotaryclub Midden Betuwe Valburg opnieuw een van de grootste in de regio.

Veel bezoekers waren vorig jaar ook al paraat op het HPC-terrein in Zetten, veel nieuwe ouders en kinderen hadden nu via lokale billboards en vooral via de voorpagina van Hét GemeenteNieuws over deze middag gelezen.

De kinderen waren niet weg te slaan bij de komische kindergoochelaar en in de keuken van het HPC bakten ze zelf honderden koekjes. Van springkussens tot glijbaan en van paardrijden tot een (nep)dier opereren op de stand van dierenkliniek De Lingehoeve; iedereen was er tot laat in de middag druk mee. Toppers waren ook zelf ijzer smeden, graffiti maken, De Formule 1 playsit en de renbaan in de gymzaal van het HPC. De meest gestelde vraag aan het einde van de middag was: volgend jaar weer?