(foto: Kim Brugman Fotografie)
(foto: Kim Brugman Fotografie)

Primi Dentes Tandprothetische praktijk

Uw glimlach is onze zorg!

ARNHEM - Ook wij willen onze glimlach aan u tonen! Onlangs hebben wij de gehele website van Primi Dentes voorzien van nieuwe foto's en ook de facebookpagina van Primi Dentes is aangepast. Neem gerust eens een kijkje op www.primidentes.nl.

Wij willen ons nieuwe team graag aan een ieder laten zien! Wij zijn een hecht team, hebben een hele fijne werksfeer in de praktijk en onze intentie is altijd om de patiënten die in onze praktijk komen, zo vriendelijk en zo goed mogelijk te helpen. De glimlach van de patiënt, is immers onze zorg!

Onlangs is ook aan ons team toegevoegd Imola Cichonski-van Staveren, zij is tandtechnicus en tevens ook behandelaar bij ons in de praktijk. Zij heeft al vele jaren ervaring en kan ook meerdere behandelingen aan de stoel uitvoeren. Waar nodig kan de heer Abdullah Temori, tandprotheticus, haar altijd bijstaan.
Doordat Imola Cichonski-van Staveren aan ons team is toegevoegd, hebben wij de mogelijkheid om nog meer patiëntgericht te gaan werken. Wij werken samen met meerdere tandartsen en implantologen in de wijde omgeving. Tandartsen kunnen patiënten aan ons doorverwijzen, maar u kunt ook altijd zonder verwijzing bij ons terecht voor het vervaardigen van een prothese, voor reparatie, opvulling van uw prothese of voor een controle.

Neem gerust contact op en maak, vrijblijvend, een afspraak.

Tandprothetische Praktijk Primi Dentes, Paul Krugerstraat 2, Arnhem, 026 8484887, www.primidentes.nl.