Afbeelding
Foto:

Kinder Speelweek Elst heet kinderen welkom in het circus!

ELST - Zondag 11 - donderdag 15 augustus is de Kinder Speelweek op het sportveld nabij De Helster. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Editie 2019 van de Kinder Speelweek Elst belooft weer een spetterend weekje vol actie, fantasie en plezier te worden. Het traditionele ‘huttenbouwen’ start op zondag 11 augustus om 13.30 uur op het sportveld naast De Helster in Elst.

De Kinder Speelweek Elst is een meerdaags evenement dat voor kinderen van 5 - 12 jaar wordt georganiseerd. Dit alles met als doelstelling de kinderen een leuke afsluiting te geven van hun zomervakantie. Verder is het sociale samenzijn, samen bouwen en het leren met elkaar omgaan van groot belang voor de kinderen. Ook is deze week belangrijk voor die kinderen die niet op vakantie zijn geweest, dit geeft toch een feestelijk tintje aan hun vakantie. Dit alles wordt georganiseerd door een groep enthousiaste vrijwilligers.

De kinderen kunnen al een weekkaartje kopen voor 11,00 euro. Dan ben je elke dag welkom! We trappen op zondagmiddag af met het traditionele huttenbouwen. Daarna is er van alles te doen, van springkussen tot bootcamp, van knutselen tot zwemmen en een uitgebreid programma Sport & Spel met afsluitendeen heuse TalentenShow op donderdagmiddag om 16.00 uur.

Wie op de hoogte wil blijven over de Speelweek kan het beste de pagina op Facebook liken en volgen (www.facebook.com/kinderspeelweekelst). De organisatie van Kinder Speelweek Elst is bereikbaar via 06 48494555 of 06 11427360.