Woord en Daad-

collecte

BETUWE - Woord en Daadcomité Midden-Betuwe organiseert haar jaarlijkse huis-aan-huis collecte in de week van 1 tot 6 juli.

Dit jaar vindt de collecte plaats in de dorpen Dodewaard, Kesteren, Lienden Opheusden, en IJzendoorn. De opbrengst van de collecte is voor watervoorziening in Benin.

Spreekuur HvOB

ELST - HVOB houdt spreekuur van19.00-20.00 uur voor haar leden, ie inlichtingen willen en /of problemen hebben met hun verhuurder Vivare.

"Schroom niet om contact met ons op te nemen. Het spreekuur is in het kantoor van HVOB aan de Verdistraat 27a in Elst. Dit geldt voor iedere derde donderdag van de maand."

Buitenconcert

in Lienden

LIENDEN - Op woensdag 3 juli houdt Gospelkoor 'To Believe' uit Ommeren een buitenconcert op het terras van Torenzicht, Molenstraat 9 in Lienden.

Regionaal Gospelkoor 'To Believe' is een energiek en enthousiast gospelkoor dat zingend wil getuigen van de liefde van Jezus Christus. De toegang is gratis. Iedereen is welkom om te komen luisteren. Bij slecht weer zal het concert niet doorgaan.

Nacht van Gebed voor de

vervolgde kerk

LIENDEN - "Bid mee in de Nacht van Gebed voor onze christelijke broeders en zusters uit de vervolgde kerk."

Deze Nacht van Gebed, wordt georganiseerd door stichting Open Doors in heel Nederland en Vlaanderen, in de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 juni. Iedereen die zich verbonden weet met de vervolgde kerk is van harte welkom in De Open Deur, Papestraat 3 in Lienden voor een of meerdere uurtje(s) tussen 22.00 en 06.00 uur.

Het weekend

is saai zonder jou...

OPHEUSDEN - Een 80-jarige vrouw uit Opheusden komt graag met een maatje in contact om in het weekend leuke dingen te doen.

Wandelen, fietsen, een spelletje of samen met de taxi op pad. Ze voelt zich nog jong en is nog vitaal. Door de weeks heeft ze voldoende activiteiten, maar het weekend duurt haar te lang. "Vind je het leuk om haar wat gezelschap te brengen? Neem dan contact op met Esther Seijkens van Welzijn Rivierstroom op 06 33421037 of mail naar eshterseijkens@welzijnrivierstroom.nl."