(foto: Anoeska van Slegtenhorst)
(foto: Anoeska van Slegtenhorst) Foto: Anoeska van Slegtenhorst

Open huis

bij Fruitpark Hotel & Spa

OCHTEN - Op 22 juni ais het open huis bij het vernieuwde 'Nationaal Fruitpark Ochten' en het geheel nieuwe 'Fruitpark Hotel & Spa'

Men mag naar hartenlust het Fruitpark beleven en de sfeer proeven van het nieuwe energie neutrale en CO2 negatieve fruitpark en hotel. De open dag is van 10.00 tot 17.00 uur aan de Bonegraafseweg 59 in Ochten.

Ook uw bericht in de krant?

REGIO - Wilt u iets onder de aandacht brengen in uw regio? Dat kan! Uw bericht kunt u heel eenvoudig online insturen via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.

Voor verschillende regio's wordt Hét Gemeente Nieuws gemaakt: Overbetuwe/Nederbetuwe, Lingewaard, de Liemers, Arnhem, Berg en Dal, Nijmegen en Nijmegen-Noord. Op de homepage van onze website klikt u eerst op de regio waar u uw bericht geplaatst wilt hebben. Vervolgens klikt u rechts bovenaan op de tekst: 'Nieuws aanleveren'. Er verschijnt dan een tekstvak in beeld waarin u uw bericht kunt plaatsen. U kunt uw bericht er rechtstreeks intypen, maar u kunt het ook vanaf een Worddocument ´kopiëren' en 'plakken'. Komt u er niet uit, belt u dan gerust even: 0481-464770, wij helpen u graag verder.