Afbeelding
Mieke Sanders

Een wandeling in de natuur, voor mensen van wie

de partner is overleden

ELST - Na het geweldige succes van de lentewandeling op zondag 14 april nodigen wij jullie uit voor de zomerwandeling op 30 juni.

Vier keer per jaar organiseert uitvaartondernemer Mieke Sanders een wandeling in de natuur, voor mensen van wie de partner is overleden. Op zondag 30 juni vindt de zomerwandeling plaats. Altijd op de zondagochtend, want voor mensen die hun partner hebben verloren kan de zondag een vreselijke dag zijn. Hoe gaat het met je....? Een lastige vraag om te beantwoorden. Het gemis is altijd aanwezig in je leven. Misschien wil je wel eens met iemand praten die hetzelfde is overkomen?

"Vier keer per jaar, tijdens elk seizoen, organiseren we een wandeling. We verzamelen om 9.30 uur op de parkeerplaats van sportcentrum De Helster, Schubertstraat 1 in Elst en gaan van daaruit naar de locatie. Ook als je geen vervoer hebt ben je van harte welkom." De wandelingen worden georganiseerd door Mieke Sanders van Mieke Sanders Uitvaart (verzorging en begeleiding), Marleen Jacobs en Johan Swart, zij hebben beiden hun partner verloren. Ook Irma van Reem, coach en therapeut is bij de wandelingen aanwezig.

Iedereen uit de regio die zijn of haar partner heeft verloren (recent of lang geleden) is welkom. Meer informatie en aanmelden voor de wandeling kan bij Mieke Sanders, 06 13345046 of info@miekesandersuitvaart.nl. Kosten voor deelname bedragen inclusief kopje koffie of thee en appeltaart vijf euro. (Herfstwandeling is op zondag 6 oktober, de winterwandeling op zondag 12 januari).