(foto: Hein Arns)
(foto: Hein Arns) Foto: Hein Arns

Werkgroep Elst op stelten

klaar voor feestje in Elster centrum

ELST – Aanstaand weekeinde is het weer zover. Op tweede pinksterdag tovert de werkgroep Elst Op Stelten van het Centrum Management Elst het centrum van Elst om tot een supergezellige markt die ongeveer 40.000 bezoekers trekt. De 250 marktkramen en de kramen van de Elster ondernemers die meedoen aan de bijzonder gezellige braderie strekken zich uit over alle winkelstraten van het centrum. Elst op Stelten begint om 11.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

Naast de kramen en de attracties is er veel vertier met live muziek van de Whatever band op het podium van het, door café Bij Tante en Mitra Elst verzorgde, speciaalbieren plein zoals het Werenfriedplein tijdens Elst op Stelten heet. Café In den Ommelanden en Het Wapen van Elst verzorgen de drankjes op Plein waar de band His & Co op gaat treden op het podium.

Op de podia bij Snelders Sport, op de hoek van de Valburgseweg/van Hogendorpstraat en op de hoek Smidsstraat/Willemsstraat wordt de muziek door dj's verzorgd.

Bereikbaarheid

Tijdens Elst Op Stelten rijdt er een gratis pendeldienst tussen het centrum en de P&R-parkeergarage bij het NS station. Bewaakte fietsenstallingen worden ingericht voor de Grote Kerk en ter hoogte van de ING Bank.

Meer informatie over Elst op Stelten staat op www.elstopstelten.nl.