Van 6 tot en met 12 juni

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS TWEELINGEN. Lichamelijk ligt de nadruk bij de tweelingen op de benen, armen en handen. Ze zijn erg beweeglijk en vaak lenig. Als ze praten dan doen hun handen altijd mee. Een zwakke plek zijn de luchtwegen. Ze hebben een aanleg voor COPD en astma. Roken wordt dan ook sterk afgeraden! Bewegen is goed voor ze. Dus wandelen, fietsen of fysiotherapie.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Het komende weekend kun je te maken krijgen met spanningen op relationeel vlak (zie 'relationeel' zo ruim mogelijk). Er zijn waarschijnlijk ergernissen. Volgende week dinsdag ben je in een hele creatieve bui. Misschien doe je wel een uitvinding! Je bent die dag erg gesteld op je vrijheid!

STIER van 21 april t/m 21 mei
Aanstaande zondag gaat jouw planeet Venus in tweelingen lopen. Dat maakt jou een stuk communicatiever en wendbaarder. Op zondag kunnen er op relationeel vlak wat misverstanden ontstaan. En dat leidt tot wrevel. Volgende week woensdag kun je samen goede afspraken maken.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Vlak voor het weekend heb je een paar geniale invallen. Schrijf ze op zodat je die later kunt uitwerken. Op zondag gaat de planeet Venus in jouw sterrenbeeld lopen. Dat geeft een periode van ruim drie weken waarin relaties centraal staan. Op materieel vlak kun je op kleine voordeeltjes rekenen.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Aan het einde van de (werk)week ben je vooral chagrijnig omdat je voor zoveel keuzes staat. Gelukkig kom je in het weekend goed tot jezelf en overzie jij je eigen mogelijkheden voor de toekomst beter. Vandaar uit kun je volgende week beter keuzes maken en prioriteiten stellen.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Vrijdag voel jij je ijzersterk en hak je grote knopen door. Helaas voel jij je op zondag juist zwak en ben je een beetje de weg kwijt. Op maandag compenseer je dat door je ego flink op te blazen. Weet dat anderen dit doorzien! Op dinsdag staan jouw belangen haaks op die van de groep. Wie ga je dienen?

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Vrijdag zou je helemaal moeten reserveren voor je vriendenkring. Je beseft hoe belangrijk deze mensen voor je zijn en hoe ze je de afgelopen jaren op diverse vlakken geholpen hebben. Volgende week dinsdag staan voelen en denken haaks op elkaar. Neem daarom dan geen beslissingen!

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Jouw planeet Venus gaat aanstaande zondag naar het teken tweelingen. Daardoor sta je meer open om nieuwe mensen te leren kennen. Het is de komende drie weken ook een goed stand voor een korte trip. Een stedentrip bijvoorbeeld. Op woensdag heb jij meer behoefte aan zekerheid dan de ander.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Op vrijdag voel jij je krachtiger dan ooit. Daarom durf je ook opener te zijn dan normaal. Op zondag zijn er relationele ergernissen waar jij weinig tot niks aan kunt doen. Waarschijnlijk dient de ander bepaald gedrag aan te passen. Op dinsdag doe je een bijzondere ontdekking die veel verklaart.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Aan het einde van de week wordt je min of meer overvallen door veranderingen die je niet ingecalculeerd had. Je kunt daar gespannen van worden. Reserveer het weekend om hiervan bij te komen en alles goed te overzien. Aanstaande maandag is het belangrijk dat je knopen doorhakt.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Het is tot en met het komende weekend belangrijk om te investeren in familie. Besef dat relaties belangrijker zijn dan je werk! Maandag probeer je onmogelijke dingen waar te maken. Vertil je hier niet aan! Volgende week woensdag is het heel belangrijk dat jij je gevoelens wel toont.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Aan het einde van de (werk)week komen bepaalde zaken in een stroomversnelling. Misschien niet op een manier die jij ziet zitten maar jij kunt je plannen hieraan aanpassen. Rondom volgende week dinsdag lijkt iedereen heel chagrijnig. Maar jij blijft je spontane zelf. Je flapt er van alles uit.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Je schrikt aanstaande donderdag enorm van iets onverwachts. Zoek op vrijdag en zaterdag steun bij vriendinnen. Die kunnen het wat relativeren. Op zondag krijg jij je zin niet maar kan het geen kwaad je aan te passen aan de ander. Volgende week maandag is het goed om bepaalde plannen bij te stellen.