Beterbestburen start met nieuwsbrief voor Burenaren

LIENDEN -“Beter Best Buren”, gaat inwoners van de Gemeente Buren, per 1 juli informeren over diverse ontwikkelingen in Buren (begonnen wordt bij kern Lingemeer).

Bij allerlei ontwikkelingen bij overheid, bedrijven, verenigingen, organisaties et cetera in de Gemeente Buren, constateert BBBuren, dat instanties weinig en/of ondoelmatig communiceren. BBBuren wil spil en doorgever van nieuws zijn. Dit via elektronisch nieuwsbrieven (door middel van uw emailadres) en een website www.bbburen.nl (komt binnenkort).

BBBuren heeft reeds medewerking van Gemeente Buren, K3 Delta, AVRI et cetera. Dit door middel van medewerking van communicatie afdelingen, door het ontvangen van hun nieuwsbrieven, persberichten en andere informatie. Er zullen ook andere bronnen bij komen. Betreffende bron zal BBBuren altijd met naam vermelden. Informatie en nieuws vanuit Buren wordt letterlijk vanuit de bronnen aan U doorgegeven. Bewoners van Buren hoeven niet te zoeken naar nieuws, dat doet BBBuren voor de bewoners. Bewoners van Buren kunnen uiteraard reageren op de informatie en zelf ook nieuws aanbrengen.

Om te testen of er belangstelling voor deze nieuwsbrief/website bestaat, geeft BBBuren eerst de inwoners van het Lingemeer de mogelijkheid om te reageren op de eerste proefeditie en aan te geven of men verder geïnformeerd wenst te blijven. Initiatiefnemer Ton Ax zegt over de nieuwe nieuwsbrief: "Vertrouwen is goed, controle is beter." Inwoners van Buren (Lingemeer) horen binnenkort meer over de nieuwsbrief en website. Voor meer informatie: info@bbburen.nl en www.bbburen.nl (onder constructie).