Afbeelding
Foto:

Open repetitie vrouwenkoor Between Two Rivers

ELST - Op woensdag 12 juni houdt Between Two Rivers een open repetitie. Vrouwen die eens willen ervaren hoe het is om vierstemmig a capella te zingen kunnen gratis deelnemen.

Between Two Rivers. Ze noemen zichzelf het leukste vrouwenkoor van de regio Arnhem-Nijmegen. Daarmee willen ze benadrukken dat de leden niet alleen uit Elst, maar uit de wijde omtrek komen. Het is dan ook een koor om voor om te rijden. Het gezelschap zingt licht repertoire in de close harmony-stijl Barbershop.

Je leest het tegenwoordig overal: Zingen is goed voor je longen, je hart en je humeur. En bij een groep als Between Two Rivers is het ook nog eens heel gezellig! Dat plezier wil Between Two Rivers met zo veel mogelijk vrouwen uit de regio delen. Daarom zetten zij de deuren open voor alle vrouwen tussen 18 en 60 jaar.

Uiteraard wordt er tijdens de open repetitie volop gezongen. Ook wordt aandacht besteed aan basis-zangtechnieken en inleving. Zo ervaren deelnemers hoe men het verhaal van een lied kan overbrengen op het publiek. Verder is er natuurlijk ook tijd voor een kopje koffie/thee.

Meedoen

Noten kunnen lezen of koorervaring is handig, maar zeker niet noodzakelijk. Deelname is helemaal vrijblijvend, al hoopt Between Two Rivers ook op nieuwe aanwas. De open repetitie vindt plaats op woensdag 12 juni op basisschool De Ark, (Kruisakkers 7 in Elst). Inloop vanaf 19.30 uur, repetitie van 20.00 tot 22.00 uur. Aanmelden kan via betweetworiverselst@gmail.com. Zie ook www.betweentworivers.nl of facebook/B2Rbarbershop.