Winnaars van de drive (foto: Henk Pennings)
Winnaars van de drive (foto: Henk Pennings)

Huis-aan-huisdrive Bridgeclub 3 Sans-Atout

HERVELD - Zaterdag 25 mei, een wisselend zonnige dag, lekker fiets- en bridgeweer. Deze dag is gereserveerd voor de afsluitende drive van het competitieseizoen 2018-2019.

De huis-aan-huisdrive, een combinatie van bridgen en fietsen, met gastadressen in Zetten en Herveld-Andelst. En, dat mag zeker ook gezegd worden, zonder gastadressen geen huis-aan-huisdrive! De organisatie van deze drive is ieder jaar weer een huzarenstukje van de T.C. Het tijdschema zat zo vernuftig in elkaar, dat naast vier spellen bridge, er ook nog tijd was voor een praatje en 'een kijkje in de keuken' van het gastadres. De scores van elke ronde werden middels een uitgekiend computerprogramma door de thuis spelende paren doorgestuurd naar Jan van de Ven.


De evenementencommissie weer op haar best in het organiseren van de after party op een prachtige buitenlocatie waar de deelnemers genoten van hapjes en drankjes en de afsluitende barbecue. Een prijzentafel met voor de winnaars voor ieder wat wils terwijl op vrijdagmiddag al een fleurige attentie bij de gastadressen thuis was gebracht.
De ontspannen sfeer en het sociale element van deze drive, naast de passie voor het bridgespel, zorgen ervoor dat de leden zich welkom en thuis voelen bij bridgeclub 3 Sans-Atout.
Tenslotte, niet onbelangrijk: een luid applaus voor het winnende paar van deze topintegraaldrive: Ria van de Berg-Willie Frentz met een score van 63,27%. Donderdag 6 juni start de zomercompetitie waarvoor ook niet-leden welkom zijn. Meer informatie staat op www.nbbclubsites.nl/club/7064.