Borduurwerk speciaal verwerkt. (foto: jack op den Brouw)
Borduurwerk speciaal verwerkt. (foto: jack op den Brouw)

Nieuws van De Loohof

ZETTEN - Zoals veel mensen al weten draait het ontmoetingscentrum De Loohof op volle toeren. Tevens zijn er ook alweer plannen voor nieuwe activiteiten.

"In september of eind augustus starten wij met een cursus schilderen, waarbij de algemene technieken zoals kleurenleer, mengen opzetten en dat soort zaken aan de orde komen het geheel zal geleid gaan worden door iemand met een kunstacademische opleiding. Hiervoor zal wel een speciaal tarief gerekend worden. Mensen met een abonnement krijgen dan wel korting.

Op korte termijn willen wij starten met een tweede creatieve groep. Deze groep al in overleg met elkaar en de begeleiding gaan werken met kort lopende projecten. Dat zijn een borduurwerk op een speciale manier getoond, het maken van een doosje met stof versierd, het vouwen van kartonnen kadodoosjes / mandjes. En heeft iemand een mooi idee, kan er samen aan gewerkt worden. De planning op dit moment is om dit op dinsdagmorgen te gaan starten. Heeft u interesse om deel te nemen stuur even een mailtje naar ontmoetenloohof@hotmail.com, dan nemen wij contact met u op."

Programma De Loohof

Woensdag 5 juni: 10.00 uur koffiedrinken met Cees, 14.00 uur sjoelen met Els en Zeinab.

Donderdag 6 juni: 10.00 uur bloemschikken en 14.00 uur creatief, 17.00 uur Pannenkoeken eten met abonnement 5,00 euro zonder abonnement. 7,5 euro

Vrijdag 7 juni: 10.00 uur koersbal met Jack, 19.00 uur kaarten Joker Troef met Nel.

Maandag tweede pinksterdag: Geen activiteiten.

Dinsdag 11 juni: 10.00 uur koffiedrinken met Joke, 13.30 uur kaarten met Ben, 14.00 uur: schilderen.

Wil jij iets voor een ander betekenen?

LIENDEN - Welzijn Rivierstroom zoekt voor het dorp Lienden, inwoners die elkaar waar nodig ondersteunen.

Burenhulp is opzoek naar inwoners die in de omgeving van Lienden wonen en bereid zijn om eens in de week of 14 dagen een inwoner praktisch te ondersteunen. Wij zoeken inwoners die af en toe met iemand een wandeling wil maken in een rolstoel, of samen met iemand erop uit willen.

Welzijn Rivierstroom is steeds op zoek naar de perfecte match tussen vrijwilligers, organisaties en inwoners onderling. Daarbij kijken we naar wat mensen voor elkaar kunnen betekenen. "Heeft u interesse om deze inwoners te ondersteunen dan kunt u contact opnemen met Welzijn Rivierstroom, via 0344 602337 of een mail naar magdabakker@welzijnrivierstroom.nl.