Jacco, Tom, Daniel, Marwin, Gerrit, Ivo. (foto: JianXiang)
Jacco, Tom, Daniel, Marwin, Gerrit, Ivo. (foto: JianXiang)

Dartsteam Posthoorn 2 naar eredivisie!

ANDELST - Het seizoen 2018/2019 is opnieuw een zeer succesvol jaar voor dartteam Posthoorn 2.

Het team bestaande uit, Ivo van der Helm, Tom Jansen, Marwin van Meel, Daniƫl Budding, Gerrit Timmer en Jacco de Jong komt uit in de eerste divisie. Ze spelen competitie bij de bond ADO Arnhem. Dit team haalt dit seizoen een ongekend hoog niveau. Met een gemiddelde van acht punten gemiddeld per wedstrijd (je kan er negen halen per wedstrijd) is dit echt heel goed. Ook staan ze in de kwartfinale van de beker. En gaan ze strijden met de andere kampioen can 1a om de divisie titel. Het team is een goede mix van jong talent met ervaring en dit lijkt goed te werken. Kampioen betekent promoveren, dus volgend jaar staat de eredivisie te wachten. Dan zal dit team echt getest gaan worden. De captain zegt: "Ik ben supertrots op dit team en ik hoop dat ze nog heel lang in De Posthoorn blijven gooien en dat we als team naar grote hoogte kunnen stijgen!"

Ook uw bericht in de krant?

REGIO - Wilt u iets onder de aandacht brengen in uw regio? Dat kan! Uw bericht kunt u heel eenvoudig online insturen via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.

Daar klikt u bovenaan het scherm eerst op de regio waar u uw bericht geplaatst wilt hebben. Vervolgens klikt u rechts bovenaan op de tekst: 'Nieuws aanleveren' De rest wijst zich vanzelf. Komt u er toch niet helemaal uit? Belt u dan gerust even: 0481-464770, wij helpen u graag verder.