Met KBO dagje op de fiets

ELST - De fiets/puzzeltocht van 8 mei is door weersomstandigheden vervallen en doorgeschoven naar woensdag 5 juni. Wil men met de dagtocht dan dient men zich hiervoor aan te melden. Dit is een geheel verzorgde dagtocht van 45 km, de kosten zijn 14,00 euro inclusief een uitgebreide lunch. Deze fietstocht gaat wel door, ongeacht de weersomstandigheden.

Verzamelpunt is in de ontmoetingsruimte van Wervershove aan de Grote Molenstraat in Elst. Vanaf 8.30 uur staat hier de koffie/thee klaar en vanaf 9.00 uur vertrekken de eerste deelnemers in groepen van maximaal zes personen. "Ga niet onvoorbereid op pad, zorg voor een deugdelijke fiets, volledig opgeladen accu en voldoende bandenspanning. De fietstocht eindigt met de prijsuitreiking weer in Wervershove. Vergeet niet een pen mee te nemen voor invullen van de puzzel."

Niet-leden zijn ook welkom en kunnen zich nog aanmelden. Voor inschrijfformulier en meer informatie kan men terecht bij Baldewijn Vos, Halve Morgen 36 in Elst, 0481 353390 of bij Riet de Jager, Anna Paulownastraat 26 in Elst, 0481 351189. "Gelieve bij inschrijving met gepast geld in enveloppen te betalen. Zet ook uw naam en telnummer op de enveloppe. Mocht u een dagtocht te lang vinden, dan kunt u ook wekelijks mee met de fietstochten op de maandagavond. Verzamelpunt is op het terrein van Wervershoven en de start is 18.30 uur. Senioren van OverBetuwe zijn er welkom, hier zijn geen kosten aan verbonden en neem zelf drinken mee."