Bijeenkomst SWAN met coördinatoren Tafeltje Dekje. (foto: Welzijn Rivierstroom)
Bijeenkomst SWAN met coördinatoren Tafeltje Dekje. (foto: Welzijn Rivierstroom)

Een verse maaltijd, 'n praatje en een helpende hand

NEDER-BETUWE - Wanneer u graag elke dag een verse, gezonde maaltijd wilt, kunt u gebruik maken van Tafeltje Dekje. Vrijwilligers uit Neder-Betuwe bezorgen de maaltijd bij u thuis. Vaak komen de mensen even bij u binnen voor een praatje en een helpende hand.

Bestemd voor iedereen die houdt van een gezonde maaltijd. En het bovendien fijn vindt dat dit aan huis gebracht wordt door een vrijwilliger uit het dorp. Wanneer u wilt weten wat de mogelijkheden zijn, komt een vrijwilliger van Tafeltje Dekje uit uw dorp graag bij u thuis langs. Deze vrijwilligers doen dit vaak al jaren met veel plezier toewijding. De kosten bedragen rond de 7,00 euro en daarvoor krijgt u een eerlijke, verse maaltijd. U stelt uw eigen menu samen uit de gevarieerde kaart. Voor het tussen de middag thuis bezorgen betaalt u een kleine bijdrage van 0,50 euro per maaltijd.

Tafeltje Dekje werkt samen met Food Connect in de dorpen, Dodewaard, IJzendoorn, Echteld en Ochten. Voor de inwoners van Kesteren en Opheusden worden de maaltijden gekookt door woon- en dagactiviteiten De Schutse in Kesteren. Als u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met de coördinatoren van Tafeltje Dekje.
Kesteren - Gerrit Westendorp, 0488 482152
Opheusden - Adri Tijssen, 06 12970169
Dodewaard - Diny Tilleman, 0488 411909 (even maanden) en Tineke Derksen, 0488 411807 (oneven maanden)
Ochten, Echteld en IJzendoorn - Anja Braam, 0344 643319 en Sonja ter Horst, 0344 642243
Of kijk op: www.swanwelzijn.nl/maaltijdvoorzieningen/tafeltje-dekje.