Be Shocked en Kidzplosion met trainster Lotte.
Be Shocked en Kidzplosion met trainster Lotte.

Geslaagde wedstrijd dansdemogroepen DGV

DODEWAARD - Op zaterdag 18 mei stond er een danswedstrijd op het programma voor de meiden van de dansdemogroepen van DGV Dodewaard. DGV heeft twee demogroepen: Kidzplosion met meiden tot en met 12 jaar en Be Shocked waarin de leden ouder dan 13 jaar zijn.

Dit keer gingen beide groepen naar Veenendaal om daar mee te doen aan de Progressive Dance Competition. Het was een erg geslaagde en gezellige middag. De meiden hebben echt alles gegeven en het niveau was erg hoog, Kidzplosion werd tijdens deze wedstrijd tiende van de vijftien deelnemende groepen. Be Shocked behaalde de achtste plaats van de elf dansacts in hun categorie. Als afsluiting was er ook nog een dancebattle. Fleur, Manou en Luna van Kidzplosion hebben hieraan deelgenomen. Tijdens deze dancebattle moesten deze drie improviseren wat ze goed afging. Na afloop van de drukke middag was er voor iedereen een verdiend ijsje.

Wil je ook komen streetdancen? DGV Dodewaard heeft lessen voor verschillende leeftijden op dinsdag en vrijdag. Het is altijd mogelijk twee proeflessen mee te doen. Kijk voor meer informatie en het lesrooster op www.dgvdodewaard.nl.