(foto: Foto Raphael Drent, Tiel)
(foto: Foto Raphael Drent, Tiel) Foto: Raphael Drent

Dominass Assurantiën genomineerd voor Advies Award

OCHTEN - Dominass Assurantiën B.V. is een gespecialiseerd assurantie adviesbureau dat zich al ruim 30 jaar specifiek richt op predikanten en theologen.

Samen met vijf andere advieskantoren is Dominass Assurantiën genomineerd voor de Advies Award 2019. VVP, een onafhankelijk vakblad, heeft het initiatief opgenomen voor een jaarlijks prijs voor kantoren met dé A(dvies)- Factor. Dit om de meerwaarde van onafhankelijk financieel advies te onderstrepen. Dit jaar wordt de award uitgereikt tijdens de dag van het Topadvies 2019.

Een vakjury is op zoek gegaan naar advieskantoren met een aanwijsbare meerwaarde voor haar relaties. De onderbouwing van de jury op onze nominatie was als volgt: "Hans en Kees van Klaarbergen vormen de directie van Dominass Assurantiën. Het kantoor richt zich op de specifieke doelgroep predikanten waarvan er 3800 klant zijn. Het kantoor kent drie pijlers die de kwaliteit waarborgen: een overzicht van kortingen, een actueel overzicht van het verzekeringspakket en jaarlijkse controle van alle verzekeringen. Doordat men de doelgroep en de risico's door en door kent, is Dominass Assurantiën in staat om een excellente dekking tegen een aantrekkelijke premie in te kopen bij verzekeraars. Een no-nonsens kantoor dat goed aansluit bij haar klanten. Tevens is er veel aandacht voor medewerkers (onder andere bedrijfsfitness en mogelijkheden voor (mantel)zorg.)"

"Ons team is enorm blij en vereerd om kans te maken op de eerste Advies Award. Op 15 mei presenteren wij een korte pitch voor de vakjury. De winnaar wordt bekend gemaakt op de VVP Dag van het Topadvies van 11 juni."

Dominass Assurantiën, Bonegraafseweg 6, Ochten; 0344 642404, www.dominass.nl.