Repaircafé. (foto: Wim Arends)
Repaircafé. (foto: Wim Arends)

Repaircafé heeft

technische vrijwilligers nodig

NEDER-BETUWE - Het Repaircafé is iedere eerste woensdag van de maand in Opheusden en de derde woensdag van de maand in Ochten van 14:00-16:00 uur.

De vrijwilligers van het Repaircafé verrichten kosteloos allerlei reparaties aan kapotte huishoudelijke apparaten. Soms zijn slechts kleine technische ingrepen nodig om een koffiemachine, een stofzuiger of een radio weer nieuw leven in te blazen. "Wil jij je inzetten om apparaten een tweede kans te bieden? En vind je het prettig om binnen een team van vrijwilligers te werken? Kom gerust even langs. Het Repaircafé is in De Notenbalk Swaenenstate 40, Opheusden of het Dorpshuis in Ochten, dokter M. van Drielplein 2. Telefonisch contact opnemen kan met Wim Arends op mobiele nummer 06 30802166."

Moederdag-actie bij Jansen Totaal Wonen

HUISSEN - Aanstaande zondag is het moederdag, ben je nog op zoek naar een echt origineel cadeau?

Kom dan naar Jansen Totaal Wonen in Huissen. We hebben een zeer uitgebreide collectie accessoires van onder andere Riviera Maison. Daar is elke moeder gek op! Heerlijke geurkaarsen, schitterende fotolijsten, elegante wijnglazen, mooie dienbladen, de mooiste cadeaus voor een bijzondere moeder. Daarnaast bieden wij een unieke inpakservice: alle cadeaus worden extra mooi ingepakt waardoor je goed voor de dag komt.

Want ook Jansen Totaal Wonen doet voor moeders nèt dat beetje extra. Zo krijgen alle moeders het hele weekend (vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 mei) bij een bezoek aan ons een mooie plant in pot zomaar cadeau, op=op!

Graag tot ziens bij Jansen Totaal Wonen, Karstraat 95 in Huissen; 026 3269900; www.jansentotaalwonen.nl.

Iedereen kan een maatje worden

NEDERBETUWE - Als u iets wilt doen voor een ander, kunt u maatje worden bij Welzijn Rivierstroom. Bijna in elk dorp van de gemeente Buren is wel vraag naar een maatje in alle leeftijden met tal van mogelijkheden.

Een maatje is een vrijwilliger die bij je langs kan komen, je advies geeft, of je laat lachen of met je mee gaat naar moeilijke dingen. Er zijn verschillende maatjes, zoals wandelmaatjes, leesmaatjes, boodschappenmaatjes, gezelschapsmaatjes, zwemmaatjes. En nog veel meer maatjes.nl. Inwoners in de gemeente Buren die opzoek zijn naar een maatje kunnen contact opnemen met Welzijn Rivierstroom.

Nieuwsgierig? Neem contact op met Magda Bakker van Welzijn Rivierstroom, door te bellen of te mailen, 0344 602337 of magdabakker@welzijnrivierstroom.nl. Vervolgens maken wij een afspraak.