Taalvrijwillig(st)er voor in het praathuis Opheusden gezocht

OPHEUSDEN - "Vind jij het belangrijk dat mensen de taal leren en wil je hierbij helpen? Meld je aan als taalvrijwillig(st)er bij Welzijn Rivierstroom."

In het praathuis Opheusden willen ze er graag een aantal vrijwilligers bij hebben. Het praathuis is iedere dinsdagavond van 19:00-20:30 uur in De Snellenburg. "In overleg met de andere vrijwilligers stem je af wanneer jij kan. Het is een enthousiast team van vrijwilligers en de deelnemers zijn zeer gemotiveerd. Voor meer informatie en aanmelding kan je contact opnemen met Esther Seijkens op telefoonnummer 06 33421037 of stuur een bericht naar e-mail: estherseijkens@welzijnrivierstroom.nl."

Gonny's Haarwonder in Oosterhout knipt weer voor het goede doel

OOSTERHOUT - Op maandag 6 mei knipt Gonny van Deyzen van kapsalon Gonny's Haarwonder in Oosterhout voor het vijfde jaar voor het goede doel. Ook jaar is dat Alpe d'HuZes.

Alpe d'HuZes is een fiets/loopevenement in Frankrijk waar geld opgehaald wordt in de strijd tegen kanker. Met verschillende acties wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker. Een knipbeurt kost 15 euro en alle opbrengsten gaan naar het goede doel. Voor 2,50 euro kan ook een hair-extension worden gezet.

Er is een vrije inloop van 14.00-20.00 uur, maar wil je een afspraak maken dan kan dit vanaf heden ook via de kapsalon op telefoonnummer 06 13094540. Kapsalon Gonny's Haarwonder bevindt zich aan het Vredesplein 4 in Oosterhout.