Ontmoetingscentrum De Loohof

ZETTEN - Het zal niemand ontgaan zijn dat Ontmoetingscentrum De Verbinding de afgelopen weken gesloten was. Door het plotselinge stopzetten van hun werkzaamheden door de beheerders kwam het ontmoetingscentrum in het luchtledige terecht. Vooral de mensen die regelmatig De Verbinding bezochten hadden daar veel moeite mee. Regelmatig werd er gevraagd of en wanneer het centrum weer open zou gaan.

Gelukkig werd de draad weer spoedig opgepakt en na een gezamenlijke vergadering met het bestuur van De Loohof en alle vrijwilligers was iedereen er al gauw van overtuigd dat deze ontmoetingsplek voor met name de oudere inwoners niet verloren mocht gaan. De naam Ontmoetingscentrum De Verbinding werd met algehele instemming omgezet in Ontmoetingscentrum De Loohof.

Vijf kartrekkers hebben de schouders er ondergezet en de vrijwilligers verdeeld over verschillende activiteiten. Iedere activiteit heeft een persoon als aanspreekpunt. Er is al veel werk verricht. Met name de koffieochtenden, het bloemschikken, kaarten en het schilderen draaien weer als vanouds. Door het enthousiasme en de werklust van de vrijwilligers is er al veel tot stand gekomen in het ontmoetingscentrum De Loohof nieuwe stijl. "Mocht u belangstelling hebben voor een of meer van deze activiteiten dan bent u van harte welkom. We hopen al de vroegere gasten en hopelijk ook veel nieuwe mensen graag in Ontmoetingscentrum De Loohof aan de Stationsstraat 1 te begroeten."