Afbeelding

FlexAccount -administratie & belastingadvies- opent een kantoor in Gendt

GENDT - Toen Han Meijer en John Rutten een aantal weken geleden vernamen dat er een accountantskantoor uit Gendt was vertrokken, namen ze al snel contact op met de eigenaar van het bedrijfspand en het bleek dat de kantoorruimte nog niet door derden in gebruik was genomen.
Samen kwamen ze er al snel uit en vanaf 01 juli a.s. zal FlexAccount de deuren openen van hun nieuwe kantoor aan de Kruigang 5 te Gendt.

FlexAccount bestaat inmiddels ruim 20 jaar en heeft zijn 'roots' liggen in Bemmel/Ressen. In 2000 werd het kantoor in Bemmel geopend en in 2005 vond de verhuizing plaats naar hun huidige kantoorruimte aan de Slenkweg 2 te Ressen.
De relaties van FlexAccount bevinden zich in het Knooppunt Arnhem-Nijmegen, maar ook veelal in de (Over-)Betuwe.
Waar veel kantoren zich door schaalvergroting verplaatsen naar de grote steden en randgemeenten, wil FlexAccount graag dicht bij haar relaties blijven. FlexAccount verricht haar werkzaamheden grotendeels voor klanten binnen het MKB en uit ervaring is gebleken dat zij het als zeer prettig ervaren om een adviseur dicht bij huis te hebben.

FlexAccount in Ressen is een kantoor waar ongeveer 15 mensen werkzaam zijn en voor meer informatie kunt u altijd kijken op www.flexaccount.org of contact met ze opnemen via 0481-470200.