Muzikale afsluiting seizoen

bij Vrouwen van Nu in Elst

ELST - Op 8 mei is de laatste afdelingsavond van dit seizoen. Deze wordt muzikaal afgesloten door Formatie De Pauze Band uit Driel met een repertoire van Nederlandstalige, Engelse en Franse evergreens. De muzikale leiding is in handen van de heer Jan Coenders.

Vrouwen van Nu kijkt terug op een mooi seizoen met leuke en gevarieerde programma’s. De belangstelling was zowel voor de avonden als voor de activiteiten buiten de afdelingsavonden groot. Voor belangstellenden buiten de vereniging begint de avond om 20.00 uur. Voor de leden zelf is er een extra vergadering vooraf in verband met bestuurswisselingen. De huidige voorzitter legt haar functie neer. Er hebben zich drie kandidaten gemeld voor het bestuur en daar is de vereniging erg blij mee. Men kan de toekomst weer met vertrouwen tegemoet zien met een voltallig bestuur.

"Houdt u van muziek en wilt u eens kennismaken met Vrouwen van Nu, dan bent u deze avond welkom in zalencentrum ‘Onder de Toren’. Sint-Maartenstraat 34 in Elst. Aanvang 20.00 uur. Entree voor leden gratis. Voor gasten 5.50 euro. Wilt u meer weten van Vrouwen van Nu, kijk dan op www.vrouwenvannu.nl/elst-eo."