De 100-jarige vereniging Concordia Driel. (foto: Rinus Hagen)
De 100-jarige vereniging Concordia Driel. (foto: Rinus Hagen)

Jubileumweekend Concordia Driel: feest voor iedereen!

DRIEL - In het weekend van 18 en 19 mei is het zover. Concordia Driel bestaat officieel 100 jaar. En dat mag groots gevierd worden! Voor en door het hele dorp Driel en omgeving. Want mede dankzij de jarenlange steun van alle inwoners lukt het om deze mijlpaal te halen.

Concordia nodigt iedereen van harte uit om het hele weekend samen mee te vieren en vooral te luisteren naar veel muziek. Want dat is toch waar het in de kern over gaat.

Op zaterdagavond 18 mei om 19.00 uur luistert de harmonie de kerkdienst in de R.K. in Driel muzikaal op. Zoals gebruikelijk is eenieder van harte welkom om de dienst bij te wonen. Na afloop wordt de bezoeker getrakteerd op een kopje koffie of thee met een feestelijke traktatie. Aansluitend is er een besloten feestavond voor genodigden.

Zondag 19 mei is het groot feest in Driel! De dag begint vanaf 13.00 bij De Oldenburg waar tijdens de receptie voor iedereen die dat wilt, de gelegenheid bestaat om de jubilerende vereniging te feliciteren met het 100-jarig bestaan. "Samen proosten we op muziekvereniging Concordia. Direct na de receptie start om 14.30 de traditionele blaaskapellenmiddag. Er is een gevarieerd aanbod. Liefst 5 kapellen laten hun klanken horen. Onze eigen Kapel 3L, de Duitekluiters, Kapel Decibel en Klapband Elden. Tot slot komt de bekende Oldenzaalse Koperbloasers die om 18.00 de middag zal afsluiten. Het belooft een mooi muzikaal spektakel voor Driel en omgeving te worden. Mocht het weer roet in het eten gooien verhuizen de kapellen naar binnen in de Oldenburg. De toegang is uiteraard gratis voor iedereen."