Bloemenactie

kerkkoor Echteld

ECHTELD - Op vrijdag 10 mei houdt het Nederlands hervormde kerkkoor Looft Den Heer uit Echteld haar jaarlijkse bloemenactie in het dorp Echteld.

Vanaf 17.00 uur komen de leden huis in het dorp Echteld.

Bingo in Kesteren

KESTEREN - Zaterdag 11 mei is er een grote bingo in Ons Dorpshuis.

Aanvang 20.00 uur Zaal open 19.00 uur. Deze bingo aan de Nedereindsestraat 27a en wordt verzorgd door vrijwilligers SWAN.

Info 0488 427882 of 06 12438723.

Planten- en

stekjesmarkt

HEMMEN - De jaarlijkse planten- en stekjesmarkt bij zorgboerderij Philadelphia is zaterdag is van 11.00-15.00 uur.

Naast vaste planten zijn er dit jaar ook éénjarige planten voor bloementuin en groententuin. De zorgboerderij ligt aan de Veldstraat tegenover de Kasteeltuin. Toegang gratis.

Schutserit in

Neder-Betuwe

NEDER-BETUWE - Op 1 juni hoopt de jaarlijkse truckerrit 'De Schutse' weer plaats te vinden.

Deze truckerrit voor bewoners en bezoekers van De Schutse zal tussen 09:30 en 12:00 uur door Kesteren, Ochten, Dodewaard en Opheusden rijden. Hierbij gaat het om ongeveer honderd vrachtwagens.

Lezing Ismakogie

ZETTEN – Op woensdagavond 15 mei houdt Henny Heuff een lezing over 'Ismakogie' bij Vrouwen van Nu, afdeling Midden-Betuwe.

Ismakogie is een bewegingsleer, ontwikkeld door professor Anne Seidel uit Wenen. Tijdens haar studie anatomie observeerde zij de houding en beweging van mensen tijdens allerlei dagelijkse omstandigheden. Zij ontdekte dat door middel van minuscule oefeningen een kettingreactie in de spieren in gang wordt gezet. Een reactie die niet alleen een positieve invloed heeft op het uiterlijk, maar ook op het gehele organisme. Ismakogie is ontwikkeld voor alle mensen die graag gezond en fit willen blijven. Na de pauze kunnen wij Ismakogie zelf ervaren. Laat je verrassen wat dit voor uitwerking heeft!

De avond wordt gehouden in De Wanmolen in Zetten en begint om 19.45 uur. De koffie en thee staan klaar om 19.30 uur. Belangstellenden voor deze avond zijn welkom.