Landerij De Park, uitzicht vanaf de uitkijktoren. (foto: ReversePixels Photography)
Landerij De Park, uitzicht vanaf de uitkijktoren. (foto: ReversePixels Photography) ReversePixels Photography

Vier het voorjaar bij Landerij De Park

ELST - Op zondag 12 mei is het weer feest bij Landerij De Park: we vieren het voorjaar! Er is weer van alles te beleven. Het thema is deze keer De Energie van de Zon. Het evenement vindt plaats van 12.00 - 17.00 uur.

De toegang bedraagt 2,50 euro voor volwassenen, kinderen en Gelrepashouders gratis. Om 12.30 uur komt wethouder Horsthuis-Tangelder van Duurzaamheid samen met de kinderburgemeester van Over-Betuwe het Electrospel in gebruik nemen. Dit aloude spel heeft hier een nieuwe vorm en draait op zonne-energie. Met de opening van het spel wordt ook stilgestaan bij de vele nieuwe zonnepanelen op Landerij De Park. Van 13.30- 17.00 uur kan je genieten van het schapen scheren van de kudde Solognotes- schapen. En doorlopend kan je meedoen met de kabouterspeurtocht of de speurtocht over het hele terrein en zijn er diverse activiteiten onder andere in de tuin (verkoop jonge plantjes), de bijenstal en de kinderboerderij.

Ook de Driestroomband Jukebox draagt haar muzikale steentje bij. Kortom een leuk evenement om op moederdag te bezoeken( en ssst!: ergens op het terrein is het verboden voor moeders… want daar gebeurt iets dat voor moeders een verrassing is). Ook op het infoplein onder andere informatie over zonnepanelen, voedselbossen en bloemrijke akkerranden.

"Kijk voor het hele programma op landerijdepark.nl/activiteiten. Landerij De Park vind je aan De Park 12 in Elst. En kom je graag op Landerij De Park? Steun dan de Makers! Kijk op landerijdepark.nl/steundemakers en help mee."