Met KBO op fietstour

ELST - Vanaf maandag 6 mei start seniorenvereniging KBO weer met de wekelijkse fietstochten op de maandagavond. Verzamelpunt is bij Wooncentrum Wervershove, Grote Molenstraat in Elst.

"De start is om 18.30 uur, duur ca. 2 tot 2,5 uur, er zijn geen kosten aan verbonden. U hoeft geen lid te zijn en zich vooraf niet aan te melden. Als senior van OverBetuwe bent u welkom. Neemt u zelf wat drinken mee.

Wilt u op woensdag 8 mei met onze dagtocht mee, een fiets/puzzeltocht, dan dient u zich vooraf wel aan te melden. Dit is een geheel verzorgde dagtocht van ca. 45 km, kosten zijn 14,00 euro inclusief een uitgebreide lunch. Verzamelpunt is in de Ontmoetingsruimte in Wervershove vanaf 8.30 uur, hier staat koffie/thee voor u klaar en vanaf 9.00 uur vertrekken de eerste deelnemers in groepen van maximaal zes personen.

Ga niet onvoorbereid op pad, zorg voor een deugdelijke fiets, volledig opgeladen accu, voldoende bandenspanning en neem pen mee voor invullen puzzelopdrachten. De fietstocht eindigt met de prijsuitreiking wederom in Wervershove. Bij zeer slechte weersomstandigheden altijd onderstaande contactpersonen raadplegen. We hebben woensdag 5 juni eventueel als reservedag staan voor de dagtocht.

Niet-leden kunnen voor aanmelding, inschrijfformulier en informatie terecht bij Baldewijn Vos, Halve Morgen 36 in Elst, 0481 353390. Of bij Riet de Jager, Anna Paulownastraat 26 in Elst, 0481 351189. Gelieve bij inschrijving met afgepast geld in enveloppe te betalen."