van 2 tot en met 8 mei

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS STIER. De stier is erg lijfelijk ingesteld. Noem ze maar extra 'knuffelbaar'. Ze genieten met al hun zintuigen, maar voor een massage staan ze vooraan. Hun lijf heeft wel de neiging om extra vet weg te zetten. Overgewicht is een stier probleem! Daarnaast is hun nek een gevoelig punt. De stembanden vallen ook onder stier. Ze hebben vaak een prachtige stem.

RAM van 21 maart t/m 20 april
De komende week ligt de nadruk op het weekend. Rammen die voor een sportieve uitdaging staan kunnen hun kansen iets te rooskleurig inschatten. Pas op met het teveel of te lang belasten van bepaalde spiergroepen. Sta je voor een keuze? Stel die liever een tijdje uit dan nu iets te forceren.

STIER van 21 april t/m 21 mei
In het weekend staan de planeten goed om helemaal tot ontspanning te komen. Slaap lekker uit en ga overdag relaxed in de natuur picknicken. Vanaf maandag gaat de planeet Mercurius in jouw sterrenbeeld lopen. Dat geeft een periode waarin de reislust toeneemt en je sociaal actiever bent.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Voor het weekend probeert iemand een soort bekentenis uit jou te krijgen. Je weet er slim omheen te praten. Vanaf maandag loopt jouw planeet Mercurius in het teken stier. Een goede stand om volop van de lente te genieten. Volgende week woensdag heb jij een geweldige ingeving. Noteren!

KREEFT van 22 juni t/m 22 juli
Vóór het weekend stapelen de problemen zich op. Maar jij bent deze allemaal aan het relativeren. De nieuwe maan op zaterdag geeft jou zelfinzicht. Zondag heb je daar zeer interessante gesprekken over. Dinsdag ben je even de weg kwijt. Maar op woensdag heb jij je doel weer duidelijk voor ogen.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
De nieuwe maan op zaterdag is een uitstekend moment om met nieuwe initiatieven te komen. Men reageert daar enthousiast op en men erkent jou meteen als de natuurlijke leider. Volgende week woensdag klopt men bij jou aan voor advies. In de woorden die je gebruikt klinkt veel wijsheid door.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Aan het einde van de week hik je tegen een klus aan die veel van je vergt. Toch blijf je de zaken zo positief mogelijk benaderen. Deze optimistische houding sleept jou er doorheen. Vanaf maandag gaat jouw planeet Mercurius in het teken stier lopen. Daardoor kun je vanaf dan resultaten 'cashen'.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Op donderdag voel jij je erg op je gemak bij een bepaalde persoon. Je kunt bij hem of haar gerust je hart uitstorten. In het weekend wil je helemaal niks. Dat is een goede zaak! Laat je maar eens door anderen verwennen! Rond volgende week dinsdag krijg je te maken met een bittere tegenvaller.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Vlak voor het weekend stuurt je gevoel je naar links terwijl je verstand je naar rechts stuurt. Laat de kwestie nog even rijpen. Op zondag stelt iemand jou voor een keuze. Maar is het wel een echte keuze? Of zit diegene jou te manipuleren? Ook hier is het advies om alles even te laten rijpen.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Op vrijdag zit jij weer eens ouderwets op je praatstoel. Maar je hebt dan ook interessante dingen te melden. Ze hangen niet voor niets aan je lippen! In het weekend sta je voor een keuze. Ingrijpen of afstand nemen. Volgende week woensdag heb jij hele creatieve adviezen voor de ander in huis.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Vlak voor het weekend ben jij een tikje chagrijnig. Het is deze week niet helemaal gelopen zoals jij zou willen. Maar tijdens het weekend, met oude bekenden en familie om je heen, ontdooi je gelukkig weer. Volgende week dinsdag zit je in je maag met een financieel probleem. Negeer dit niet!

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Aan het einde van deze week krijg je te maken met veel chaos. Daardoor lukt het je maar niet om in een ritme te komen of te blijven. Alles staat min of meer op z'n kop. Pas na het weekend kun je ingrijpen door je heel stug aan de regeltjes te houden. Woensdag is er wel ruimte voor improvisatie.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Vlak voor het weekend krijg je te maken met onverwachte veranderingen. Die schoppen de boel in de war, maar op vrijdag lukt het je toch om je hoofd koel te houden. In het weekend daagt iemand je uit, maar ga je daar wijselijk niet op in. Op woensdag is het belangrijk dat jij boven de partijen staat.