Afbeelding
Foto:

Buiten trainen

met sportcentrum Scatt

ELST - Bootcamp bij Scatt keert terug! Als de temperaturen stijgen zie je veel mensen buiten sporten. Sportabonnementen bij fitnesscentra worden stopgezet om heerlijk in de buitenlucht te bewegen.

Hardloopgroepjes en mini wielerpelotons begeven zich over de wegen als het buiten wat langer licht blijft. De meeste mensen houden dit langer en constanter vol als ze een stok achter de deur hebben door bijvoorbeeld met meerdere mensen tegelijk trainen. Het groepsverband maakt het gezellig en zorgt ervoor dat je minder snel afzegt. Houd je niet van fietsen of hardlopen dan is daar bootcamp. Kracht en cardiotraining ineen. Klinkt zwaar en stoer, dat is het ook, maar wel op ieder zijn eigen niveau.

Het trainen met anderen is een belangrijk aspect van bootcamp. Het is toegankelijk voor iedereen en naast hard sporten mag het ook best leuk en gezellig zijn. Onder leiding van een instructeur worden afwisselend cardio- en krachtoefeningen uitgevoerd. Dit is veelal met eigen lichaamsgewicht en daarnaast kunnen er vormen van circuittraining worden toegevoegd. Oefeningen worden begeleid en naar niveau aangepast, zodat het voor iedereen een uitdaging is.

Vanaf 4 mei starten lessen. "Wilt u dit een keer gratis testen geef u dan op voor een gratis proefles. De lessen vinden plaats op zaterdagochtend van 09:00 tot 10:00 uur. Omkleden en douchen kan op onze sportlocatie aan de Platinaweg 15. Voor info of aanmelden mail info@scatt.nl of bel 0481 459997."