Repaircafé Overbetuwe. (foto: Peter van Kempen)
Repaircafé Overbetuwe. (foto: Peter van Kempen)

Apparaat, lamp of gereedschap defect?

Kom er mee naar het Repair Café

OVERBETUWE - Apparaat, lamp of gereedschap defect? Kom er mee naar het Repair Café. Repair Café Overbetuwe op donderdag 25 april, maandag 6 mei en vrijdag 3 mei.

"Bent u al eens bij het Repair Café geweest. Kom eens langs. Onder het motto 'Weggooien? Mooi niet'. Hebt u thuis defecte huishoudelijke apparatuur of elektrisch gereedschap dat niet meer werkt, kom dan naar het repair café in de Overbetuwe in Elst, Zetten of Randwijk. Misschien kan het gerepareerd worden of krijgt u goed advies."

De vrijwilligers repareren diverse soorten elektrische huishoudelijke artikelen, elektrisch gereedschap, audioapparatuur, verlichting en doen ook kleine kledingreparaties (Elst). Televisies en witgoed vallen buiten het bereik van dit Repair Café.

Ook voor vragen op het gebied van uw laptop of tablet kunt u in Elst terecht, bijvoorbeeld hoe om te gaan met de usb-stick, de printer of een app. Het repaircafé in Elst vindt plaats op donderdag 25 april van 13.00-16.00 uur in de Kringloopwinkel 2Switch aan de Aamsestraat 42 (boven). In Randwijk staan de vrijwilligers klaar op vrijdag 3 mei van 19.00-21.00 uur in het cultureel centrum Randwijks Hof aan de Bredeweg 8a. In Zetten in de jongerensoos UniqZ in het Schweitzerpark 2 op maandag 6 mei van 13.30-16.00 uur. Voor meer info: www.fortewelzijn.nl, 085 0406066.